2019-03-18 18:42


Pro TV a achiziţionat show-ul “The Voice” - cel mai nou şi mai apreciat format TV al momentului

 |  14:25
Pro TV a achiziţionat show-ul “The Voice” - cel mai nou şi mai apreciat format TV al momentului
Pro TV a achiziţionat de la TalpaDistribution drepturile pentru "The Voice", cel mai nou şi maiapreciat format al momentului în materie de entertainment, creat de John deMol, părintele Big Brother.

Difuzat în Olanda şi SUA, show-ul şi-a atras imediat milioane defani obţinând audienţe record şi o notorietate internaţională. Oameni simplidar cu nişte voci senzaţionale s-au transformat peste noapte în adevăraţi idolişi au devenit cunoscuţi în întreaga lume. Lupta pentru cea mai bună voce vaîncepe din această toamnă şi la Pro TV, când românii vor intra în competiţia ceva desemna vocea României.

"The Voice" este un format inovator care schimbăregulile în ceea ce priveşte concursurile de talente. Nucontează ce vârstă sau meserie au concurenţii, nu contează cum arată, dacă suntînalţi sau scunzi, slabi sau graşi, tatuaţi sau netatuaţi, tot ceea ce contează este vocea.

Show-ulare trei etape: etapa audiţiilor ("blind audition") - când fiecarejurat îşi formează propria echipă alegând concurenţii doar în funcţie de voce,fără să-i vadă; etapa duelurilor - fiecare jurat desemnează doi membri aiechipei sale pentru a face un duet, în urma căruia unul dintre ei este eliminat;şi etapa show-urilor live.

Una dintre noutăţile acestui format este faptul că juriul nu aredoar rolul de a selecta, ci fiecare jurat devine un mentor pentru membriiechipei lui, îi consiliază, le oferă sfaturi şi îi ajută să-şi găsească un drumîn industria muzicală. Competiţia se mută aşadar şi la nivelul juriului, pentrucă fiecare dintre juraţi va încerca să aleagă cele mai bune voci în echipa saşi să câştige astfel concursul. "The Voice" este un show în carenumai cei mai buni îşi vor găsi locul, vocile deosebite, puternice şi inconfundabile,fără a ţine cont de domeniul din care provin: rock, pop, muzică populară sauclasică etc.

Difuzatde NBC, "The Voice" se află la primul sezon în SUA, obţinând audienţerecord pentru postul de televiziune. Cu un juriu format din Christina Aguilera,Cee Lo Green, Adam Levine - solistul de la Maroon 5 şi Blake Shelton, "TheVoice" a ajuns rapid pe prima treaptă în topul talent show-urilor,publicul aşteptând cu sufletul la gură să descopere cine va fi noua voce aAmericii.

ÎnOlanda s-a încheiat de curând primul sezon, iar în SUA şi Ucraina show-ul esteîn plină difuzare. Mai mult decât atât, formatul "The Voice" a fostvândut în peste 20 de ţări din Europa şi America Latină. În urma succesului deproporţii înregistrat, show-ul va fi difuzat şi în Anglia, Franţa, Spania,Portugalia, Polonia, Turcia, Danemarca, Finlanda sau ţări din America de Sud.România este a patra ţară care va difuza din această toamnă "TheVoice".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-09-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...