2017-01-19 13:36

ULTIMA ORA


Procurorii cer arestarea celor 30 de poliţiştii acuzați de corupție

 |  10:05
Procurorii cer arestarea celor 30 de poliţiştii acuzați de corupție

Procurorii Parchetului Capitalei cer, miercuri, Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 29 de zile a 30 din cei 31 de poliţişti, de la secţiile 1 şi 3, acuzaţi de corupție. Agenții sunt suspectați de luare de mită, complicitate la prostituţie şi la proxenetism, lipsire de libertate sau tortură.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au emis ordonanţe de reţinere pentru 30 de poliţişti de la secţiile 1 şi 3 din Capitală, în urma audierilor care au avut loc la Direcţia Generală Anticorupţie. Acuzații vor fi duşi miercuri, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, la Tribunalul Bucureşti.

Procurorii cercetează, din 6 ianuarie, 31 de agenţi de poliţie pentru luare de mită, abuz în serviciu, favorizarea infractorului, complicitate la prostituţie, complicitate la proxenetism, lipsire de libertate în mod ilegal sau tortură, a anunţat, marţi, Parchetul Tribunalului Bucureşti, în urma percheziţiilor la secţiile 1 şi 3 de Poliţie.

Agenții sunt suspectați pentru luare de mită, individual sau împreună cu unul sau doi colegi, de la şoferi contravenienţi, dar şi de la proxeneţi şi prostituate. Sumele erau cuprinse între 50 şi 600 de lei, iar în unele situaţii, la sfârşitul turei, aceștia împărţeau banii obţinuţi, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-10

TAGURI: polițiști, corupție, mită, prostituție, torturăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image