2017-01-24 17:17


Profesor acuzat pentru relaţii sexuale cu o elevă de 12 ani

 |  11:19
Profesor acuzat pentru relaţii sexuale cu o elevă de 12 ani

Poliţia a demarat o anchetă în cazul unui profesor de la Liceul de artă 'Plugor Sandor' din Sfântu Gheorghe, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă în vârstă de 12 ani. De asemenea, conducerea Inspectoratului Şcolar a decis suspendarea din activitate a dascălului până la elucidarea cazului.

Plângerea a fost depusă la şcoală de către părinţii minorei, iar ulterior a ajuns la Poliţie. ''Directoarea şcolii ne-a adus o copie a plângerii, aşa am aflat noi de acest caz (...) Nu ne putem pronunţa asupra vinovăţiei sau nevinovăţiei dascălului, cercetările sunt în curs, dar ca primă măsură am dispus suspendarea acestuia din activitate până la finalizarea cazului. Deci profesorul nu mai intră deocamdată la ore', a declarat șefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Covasna, Keresztely Irma.

Șefa IŞJ a confirmat faptul că eleva care a depus plângerea are 12 ani. 'Reclamaţia a fost depusă ieri (marţi -n.n) la Poliţie, iar în aceasta o minoră acuză un adult că a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Facem cercetări să vedem dacă se adevereşte sau nu', a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Dumitru Ungureanu, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-24

TAGURI: Sfântu_Geheorghe, profesor, relații_sexualeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image