2018-07-16 12:03


Profesor universitar din Craiova, reţinut pentru mită

 |  12:22
Profesor universitar din Craiova, reţinut pentru mită

Procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui profesor universitar din Craiova pentru luare de mită în formă continuată. Acesta ar fi primit sume de bani de la studenţi pentru a-i promova.

Profesorul ar fi pretins şi ar fi primit, atât în sesiunea din iarna 2012, cât şi în sesiunea din vara anului 2012, sume de bani de la studenţi, pentru a-i promova la disciplina la care urmau să susţină examen, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

'Cu sprijinul tehnic al SRI Dolj şi al ofiţerilor din cadrul DGA Dolj, joi, procurorul delegat a organizat constatarea în flagrant a infracţiunii, ocazie cu care inculpatul a fost surprins în timp ce primea de la investigatori, denunţătoare şi încă un student, suma de 350 euro pentru a le asigura acestora promovarea examenului pe care urmau să-l susţină în data de 04 iunie a.c.', potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Procurorii vor propune, vineri, instanţei, arestarea preventivă a profesorului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită în formă continuată, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-06-20

TAGURI: Craiova, mită, profesor

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova