2017-01-22 20:31


Profesorul de la "Jean Monnet", acuzat că a făcut sex cu o elevă, eliberat

 |  15:51
Profesorul de la "Jean Monnet", acuzat că a făcut sex cu o elevă, eliberat

Profesorul de Sport de la Liceul "Jean Monnet", din Capitală, acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, a fost eliberat, informează Realitatea TV. Decizia a fost luată sâmbătă, de Judecătoria Sectorului 1.

Cadrul didactic, care are 27 de ani şi este profesor de Sport, a fost reţinut, vineri seară, după ce joi, la Secţia 1 de Poliţie, a fost formulată o plângere împotriva lui. Infracţiunea reclamată s-ar fi produs săptămâna trecută, în timpul unei excursii şcolare la Predeal.

Potrivit NewsIn, profesorul a fost suspendat din funcţie până la finalizarea anchetei în acest caz. El riscă să piardă şi dreptul de a preda.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a demarat propria anchetă, pentru a afla în ce condiţii a fost organizată excursia şi cum s-a desfăşurat aceasta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
05 Noi 2011

Nu inteleg de ce ar fi trebuit retinut in arest. Adica ce pericol public pentru mine si matale care citesti asta, ar fi reprezentat flacaul? Se cerceteaza, se incadreaza fapta si se judeca. Intre noi fie vorba, liceul asta de fite este plin de pitipoance.
LULU
06 Noi 2011

cateaua pana nu ridica coada... cainele nu miroasa!!!

Adauga un comentariu

Random image