2017-01-18 03:43

ULTIMA ORA


Programul lui Marian Vanghelie la Wasinghton: Întâlniri la Departamentul de stat şi cu directorul de la alimentare cu apă

 |  13:07
Programul lui Marian Vanghelie la Wasinghton: Întâlniri la Departamentul de stat şi cu directorul de la alimentare cu apă

MarianVanghelie va merge, în prima zi a vizitei sale în SUA, la Departamentul deStat, se va întâlni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apă şireţele de canalizare al Washington D.C. şi va înregistra o discuţie,referitoare la sistemul politic din România, la o reţea de radio.

Conformunui comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, agenda primei zile deîntâlniri la Washington a delegaţiei conduse de către primarul Sectorului 5,Marian Vanghelie, conţine, începând cu ora locală 9.00, o întrevedere cuambasadorul Kurt Volker, directorul Centrului pentru Relaţii Transatlantice.

Dela ora 10.00, Vanghelie şi membrii delegaţiei sale merg la Departamentul deStat al SUA, unde se întâlnesc cu Jay Burgess, director pentru Afaceri Europeneşi Administrarea Comerţului Internaţional şi Ryan Barnes, expert pentru relaţiacu România, din cadrul Departamentului de Comerţ al SUA.

Dela ora 12.30, Vanghelie discută cu George Hawkins, directorul general alServiciului Public de alimentare cu apă şi reţele de canalizare al WashingtonD.C., iar de la 15.00 are programată o întrevedere cu Anthony Williams, fostprimar al Washington DC.

Agendade întâlniri mai conţine, începând cu ora 16.00, şi o discuţie-înregistrare lao reţea internaţională radio, moderată de ambasadorul Richard Carlson, fostdirector "Vocea Americii", tema discuţiei fiind "Sistemulpolitic din România în perioada postcomunistă".

Dela ora 17.00, Marian Vanghelie se întâlneşte cu Stephen Schneider, directorexecutiv al Institutului de Leadership mondial pentru Afaceri Publice,Comitetul de Afaceri Publice Americano Israeliene(AIPAC).

Agendade întrevederi a primei zile conţine, în final, şi partea dedicată cinei, undedelegaţia română, condusă de primarul Sectorului 5, îi va avea ca invitaţi pefostul ambasador al SUA în România, în perioada administraţiei Clinton, MichaelGuest, dar şi pe Damon Wilson, vicepreşedinte şi director pe Programe deSecuritate Internaţională din cadrul Consiliului Atlantic şi expert pentrurelaţia cu România, Heather Conley, director pentru Europa al Centrului pentruStudii Strategice şi Internaţionale şi Julia Roig, preşedinte al organizaţiei"Parteneri pentru o Schimbare Democratică".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image