2018-12-16 21:58


Protest cu arma în fața Cotroceniului

 |  11:25
Protest cu arma în fața Cotroceniului

Un bucureştean în vârstă de 28 de ani s-a urcat, miercuri dimineaţă, pe un stâlp din imediata apropiere a Palatului Cotroceni, întrucât se consideră nedreptăţit de justiţie într-un proces pe care l-a intentat împotriva unei firme.

Bucureşteanul care protestează căţărat pe un stâlp din imediata apropiere a Palatului Cotroceni are un pistol. Potrivit propriilor declaraţii, Neculai Stancu, în vârstă de 28 de ani, are un pistol cu gaze. El a îndreptat arma către negociatori, însă apoi a anunţat că o va folosi doar împotriva sa, dacă nu-i vor fi analizate revendicările sau dacă se va încerca o acţiune în forţă.

Bărbatul vrea să aibă o întâlnire cu preşedintele Băsescu sau cu ministrul Justiţiei.

Poliţiştii spun că nu se poate aprecia dacă arma este reală, dacă este cu gaze sau glonţ şi nici nu se poate spune dacă protestatarul îşi va respecta declaraţiile cu privire la folosirea armei.

Neculai Stancu, în vârstă de 28 de ani s-a urcat, miercuri dimineaţă, pe un stâlp din imediata apropiere a Palatului Cotroceni, întrucât se consideră nedreptăţit de justiţie într-un proces pe care l-a intentat împotriva unei firme.

Bărbatul nu este la primul protest de acest gen. În luna iunie a acestui an a stat căţărat pe stâlpul din faţa Palatului Cotroceni mai bine de şapte ore până când negociatorii au reuşit să-l convingă să coboare.

Protestul de marţi al bărbatului a fost raportat la 112 în jurul orei 8,45, iar la ora transmiterii acestei ştiri cinci negociatori ai Poliţiei Capitalei dialoghează cu Neculai Stancu. De asemenea, la faţa locului se află echipaje ale pompierilor şi personal medical.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...