2018-10-20 11:37


Protest la fabrica Nokia din Jucu

 |  11:06
Protest la fabrica Nokia din Jucu

După ce un angajat la fabrica Nokia din Jucu a fost acuzat de firma de pază că ar fi vrut să fure baterii de telefoane mobile, colegii acestuia au întrerupt activitatea pentru câteva zeci de minute în semn de solidaritate.

Deşi reprezentanţii Serviciului de Resurse Umane al fabricii îi permiseseră angajatului acuzat să intre în schimb, acesta a fost scos din fabrică după miezul nopţii de către agenţii firmei de pază.

"Un angajat de pe linia de producţie, Iulian Chira, din Dej, a fost dat afară din fabrică după miezul nopţii şi trimis acasă de către agenţii de pază de la Securitas. Noi am întrerupt activitatea în semn de solidaritate cu el şi de protest faţă de acest abuz. Colegul nostru a fost acuzat că ar fi vrut să fure baterii de telefon, dar nu s-a dovedit nimic, iar de la Resurse Umane i-au permis să intre în schimb", a declarat unul dintre angajaţii fabricii, Bogdan Colceriu, potrivit Mediafax.

Ulterior, la insistenţele angajaţilor, directorul de producţie al fabricii, Florin Tulcan, a intervenit, iar colegul acestora a fost readus în unitate, reluându-şi activitatea.

Conflictul este mai vechi și ar fi izbucnit duminică, atunci când agenţii de pază l-au acuzat pe Chira că ar fi vrut să fure mai multe baterii de telefoane mobile descoperite într-o imprimantă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-13

TAGURI: Nokia, protest
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...