2017-01-18 12:10

ULTIMA ORA


Protest Piaţa Universităţii: 20 de persoane au primit îngrijiri medicale; 29 de manifestanţi scoşi din zonă

 |  23:55
Protest Piaţa Universităţii: 20 de persoane au primit îngrijiri medicale; 29 de manifestanţi scoşi din zonă

Un număr de 20 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, până sâmbătă seară la ora 23,00, la manifestaţia care s-a desfăşurat în zona Pieţei Universităţii.

'16 persoane au primit asistenţă medicală de la Ambulanţă şi patru de la SMURD', a declarat, pentru Agerpres, dr. Alis Grasu, managerul ambulanţei.

Ea a menţionat că patru persoane au fost intoxicate cu gaze lacrimogene.

Cinci jandarmi au necesitat îngrijiri medicale, dintre care trei au ajuns la spital.

De asemenea, 29 de persoane au fost scoase din zona manifestaţiei de la Piaţa Universităţii, după cum a precizat, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Florin Hulea.

Potrivit acestuia, este vorba despre manifestanţi care au agresat forţele de ordine şi au aruncat cu pietre, fumigene şi cărămizi.

Mai multe incidente au avut loc, sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii. În repetate rânduri, protestatarii au forţat cordoanele forţelor de ordine şi au intrat pe carosabil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-15

TAGURI: protest, ingrijiri medicale, piata universitatiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GUARDIAN
15 Ian 2012

Fac apel la toti ULTRASII echipelor Dinamo Steaua Rapid.....sa iesim in pia ta universitatii...etc... .si sa le aratam noi cine suntem....pe ei firar ma ma lor de hoti si dictato ri !
DUMITRU IUGA
15 Ian 2012

Presupun ca glumesti nene GUARDIA ... Daca nu glum esti, cred ca ti s-a facu t de bataie, una este sta dionul si alta este Piata Universitatii despre car e mata habar n-ai ... Si modifica acolo ... apel c atre toti USLASII! Asa es te corect. tiiu2001@yahoo .com

Adauga un comentariu

Random image