2016-12-10 09:10

ULTIMA ORA


Protest Piaţa Universităţii: 20 de persoane au primit îngrijiri medicale; 29 de manifestanţi scoşi din zonă

 |  23:55
Protest Piaţa Universităţii: 20 de persoane au primit îngrijiri medicale; 29 de manifestanţi scoşi din zonă

Un număr de 20 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, până sâmbătă seară la ora 23,00, la manifestaţia care s-a desfăşurat în zona Pieţei Universităţii.

'16 persoane au primit asistenţă medicală de la Ambulanţă şi patru de la SMURD', a declarat, pentru Agerpres, dr. Alis Grasu, managerul ambulanţei.

Ea a menţionat că patru persoane au fost intoxicate cu gaze lacrimogene.

Cinci jandarmi au necesitat îngrijiri medicale, dintre care trei au ajuns la spital.

De asemenea, 29 de persoane au fost scoase din zona manifestaţiei de la Piaţa Universităţii, după cum a precizat, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Florin Hulea.

Potrivit acestuia, este vorba despre manifestanţi care au agresat forţele de ordine şi au aruncat cu pietre, fumigene şi cărămizi.

Mai multe incidente au avut loc, sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii. În repetate rânduri, protestatarii au forţat cordoanele forţelor de ordine şi au intrat pe carosabil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-15

TAGURI: protest, ingrijiri medicale, piata universitatiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GUARDIAN
15 Ian 2012

Fac apel la toti ULTRASII echipelor Dinamo Steaua Rapid.....sa iesim in piata universitatii...etc....si sa le aratam noi cine suntem....pe ei firar mama lor de hoti si dictatori !
DUMITRU IUGA
15 Ian 2012

Presupun ca glumesti nene GUARDIA ... Daca nu glumesti, cred ca ti s-a facut de bataie, una este stadionul si alta este Piata Universitatii despre care mata habar n-ai ... Si modifica acolo ... apel catre toti USLASII! Asa este corect. tiiu2001@yahoo.com

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul paradei de la Arcul de Triumf Patru persoane, printre care şi un copil, au avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul paradei... 01 Dec 2016 | (0)
Protest al angajaților uzinei Dacia de la Mioveni Câteva zeci de muncitori ai uzinei Dacia Renault de la Mioveni protestează, vineri dimineaţă,... 02 Dec 2016 | (0)