2016-10-28 19:20

ULTIMA ORA


Protestatarii ruşi, îndemnaţi să stea acasă „din cauza frigului”

 |  12:57
Protestatarii ruşi, îndemnaţi să stea acasă „din cauza frigului”

Liderul serviciilor sanitare ruse, Ghenadi Oniscenko, le-a sugerat cetăţenilor ruşi care vor să iasă în stradă la Moscova şi în alte oraşe din Rusia să nu o facă din cauza temperaturilor extrem de scăzute. „Eu recomand fără echivoc neparticiparea la aceste acţiuni”, a declarat Oniscenko, precizând că temperaturile vor coborî până la -18 grade Celsius. „Vremea este extrem de nefavorabilă, e prea frig pentru Moscova”, a declarat acesta pentru Interfax. Sâmbătă, ruşii sunt aşteptaţi să iasă în stradă pentru a protesta împotriva regimului condus de tandemul Vladimir Putin – Dimitri Medvedev, însă sunt aşteptate mitinguri şi pentru susţinerea actualului regim. Oniscenko a mai făcut afirmaţii prin care să descurajeze manifestanţii să participe la proteste şi în urmă cu două luni, când au izbucnit nemulţumirile ruşilor faţă de rezultatul alegerilor parlamentare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-28

TAGURI: proteste alegeri Rusia, proteste anti-Putin, manifestatie Rusia, Ghenadi Oniscenko sanitarComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Proteste față de uciderea ursului la Sibiu Aproximativ 100 de oameni au protestat vineri seara în Sibiu faţă de decizia autorităţilor de... 15 Oct 2016 | (8)
Proteste la ANP. Angajaţii cer echitate salarială Sindicaliştii au anunţat, miercuri, că angajaţii a două sindicate din cadrul Administraţiei... 12 Oct 2016 | (0)