2017-01-19 17:30

ULTIMA ORA


Protestele antiprezidenţiale au continuat în Piaţa Universităţii

 |  09:00
Protestele antiprezidenţiale au continuat în Piaţa Universităţii

Protestele antiprezidenţiale au continuat în Piaţa Universităţii în ciuda vremii nefavorabile. Nemulţumiţi de schimbarea lui Boc de la şefia Guvernului, zeci de oameni au ieşit în stradă pentru a scanda "Jos Băsescu!".

"Schimbarea guvernului Boc nu înseamnă mare lucru. Concepţia este aceeaşi. Până nu va pleca dictatorul, nu vom pleca de aici!", au declarat protestatarii din Piaţa Universităţii, potrivit realitatea.net.

De asemenea, la Suceava, în faţa Palatului Administrativ, câteva zeci de protestatari au scandat şi marţi lozinci antiprezidenţiale, dar şi împotriva partidelor din coaliţia de guvernământ, cerând alegeri anticipate.

'Fie plouă, fie-i ger, noi nu renunţăm defel!', 'Vine, vine primăvara şi-o să iasă toată ţara', au scandat manifestanţii la o temperatură de minus 17 grade Celsius.

Mitingul a fost supravegheat de trupe de jandarmi şi echipaje de poliţie, fără a se înregistra incidente, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-05

TAGURI: Piaţa_Universităţii, Suceava, proteste, antiprezidenţialComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

AIDA VERDI
08 Feb 2012

DUPA LOVITURA DE PALAT DIN DECEMBRIE 1989 FACUTA DE ARIPA MAFIEI SECURISTO - COMUNISTE, ACTUAL TRAIM IN CREATIA ,, ORIGINALA” A ACESTEI MAFII, DE ASA ZISA ,,DEMOCRATIE DIMBOVITEANA’’, O ROMANIE COMUNISTA ,, RESAPATA ” CONDUSA DE COMUNISTI ,,VOPSITI’’ ATIT VIRSTNICI CIT SI ,, TINEREII …” SI REPARTIZATI PRIN METODA CEAUSISTA ,, ROTIREA CADRELOR’’ IN DIVERSELE PARTIDE SI CULORI APARUTE CA CIUPERCILE DIN P.C.R. DUPA 1989 , ACTUAL FIIND LA PUTERE ARIPA COMUNISTILOR VOPSITI ,, PORTOCALII ”. MONARHIA SALVEAZA ROMĂNIA ! -- ESTE TIMPUL ŞI SINGURA SOLUŢIE ! Anul acesta se împlinesc 65 de ani de la distrugerea în 1947de către cei 800 comunişti cu ajutorul armatei sovietice de ocupaţie a statului român de drept REGATUL ROMÂN, MONARHIA ROMÂNĂ şi forţarea M.S. REGELE MIHAI I să abdice. Vreţi un nivel de trai ca în ANGLIA, SPANIA, OLANDA, BELGIA, etc...., ţări europene cu monarhii, ALEGEŢI REVENIREA LA REGATUL ROMÂN, MONARHIA ROMÂNĂ şi M.S.REGELE MIHAI I, altfel veţi fi poporul orbilor, veţi cânta ,, Republică Măreaţă Vatră ” şi ,, Odă Conducătorului Iubit ” , sclavi în propria ţară sau sclavi pe plantaţii în celelalte ţări europene şi vom fii în continuare de râs drept MĂMĂLIGA Europei pentru toate naţiunile europene. MONARHIA SALVEAZA ROMÂNIA ! REGELE MIHAI ! REGELE MIHAI !
AIDA VERDI
08 Feb 2012

TOVARASUL SECRETAR SUPLEANT AL C.C. AL U.T.C. MIHAI RAZVAN UNGUREANU--> ACTUAL ,, DOMN '' , IN DECEMBRIE 1989 EXECUTA SARCINI DIN CADRUL PLANULUI DE REPRESIUNE A TINERILOR CARE MANIFESTAU LA IASI IMPOTRIVA DICTATURII CEAUSESCU, ,, DUBIOS CA PERSONAJ SI CA BIOGRAFIE'' INCEPIND CU STRABUNICII,BUNICII,PARINTII SAI PINA LA EL.

Adauga un comentariu

Random image