2016-10-26 07:20

ULTIMA ORA


PSD cere suspendarea lui Apostu

 |  14:12
PSD cere suspendarea lui Apostu

PSD i-a solicitat prefectului de Cluj să înceapă acţiunea de demitere din funcţie a primarului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, ca urmare a scandalului de corupţie în care este implicat.

“Am constatat şi cu această ocazie că PDL se poate lăuda nu că este partidul primarilor, ci că este partidul primarilor corupţi. Până acum este partidul care a produs cea mai mare cantitate de primari către DNA. Vă amintiţi cazurile Vâlcea, Craiova. Ceea ce se întâmplă acum la Cluj este fără precedent”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, senator PSD. Ea a ţinut să precizeze că Emil Boc este cel care a girat pentru Sorin Apostu, acesta din urmă fiind necunoscut în politică până să fie ales primar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-06

TAGURI: sorin apostu, suspendare, psdComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SHIRLEY
21 Dec 2011

God, I feel like I sohuld be takin notes! Great work

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tăriceanu, despre procedura de suspendare a președintelui Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat dacă va demara procedurile de suspendare a lui Klaus... 14 Oct 2016 | (4)
Alertă la RADET: șapte puncte termice sunt oprite, unul este sub ape Șapte puncte termice din Capitală sunt oprite pentru remediere, 20 sunt sub parametri, iar unul... 12 Oct 2016 | (0)