2018-11-18 21:20


PSD Galaţi a exclus nouă membri

 |  11:11
PSD Galaţi a exclus nouă membri

PSD Galaţi a anunţat, marţi, într-un comunicat, că nouă membri, dintre care trei consilieri locali municipali, au fost excluşi din organizaţie. Aceştia sunt acuzaţi de  încălcarea prevederilor statutare, abateri de la disciplina de partid precum şi nerespectarea protocolului Uniunii Social Liberale.

Consilierii municipali Stelian Lupu, Daniel Apetrăchioaie, Aurelian Constantin, care şi-a dat demisia luni din funcţia de consilier local, şi membrii de partid Bogdan Hâncu, Tătaru Cosmin, Ştefan Cătălin Cozma, Liliana Ochiu, Zburlea Neculai şi Dănuţ Relu Ciubotaru au fost excluşi cu unanimitate de voturi, potrivit comunicatului.  Însă, aceştia pot contesta hotărârea Comitetului Executiv PSD Galaţi la Comisia de Arbitraj şi Integritate Morală.

Daniel Apetrăchioaie şi Stelian Lupu, consilieri locali, îşi vor pierde şi mandatele. Optând pentru independentul Nicuşor Ciumacenco, încă viceprimar al municipiului Galaţi, dar proaspăt demisionat din PSD, Daniel Apetrăchioaie a declarat că a fost exclus din partid, ca şi Lupu, pentru că nu îl susţine la Primăria Galaţi pe candidatul USL, liberalul Marius Stan.

Constantin Aurelian, preşedintele comisiei de buget finanţe în Consiliul Local Municipal Galaţi,  şi-a dat demisia din funcţia de consilier şi ceilalţi şase au fost excluşi pe aceleaşi considerente, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-06-01

TAGURI: PSD_Galaţi, membru, consilier
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...