2016-12-05 22:55

ULTIMA ORA


PSD-iști au venit la Parlament cu banderole tricolore pe braţ

 |  11:11
PSD-iști au venit la Parlament cu banderole tricolore pe braţ

O parte dintre parlamentarii PSD au venit la şedinţa de plen comun de joi, în care se dezbate moţiunea de cenzură 'După 22 de ani, democraţia în pericol', cu banderole tricolore pe braţul stâng. De asemenea, aceștia au pus pe bănci steaguri cu stema decupată pentru a marca Revoluţia de la 1989.

Parlamentarii PSD au evitat costumele şi cravatele, cu care vin în mod normal la serviciu, și au adoptat o ţinută vestimentară diferită, purtând pulovere, cămăşi sau geci.

'Sunt astăzi 22 de ani de la Revoluţie. În 22 decembrie comemorăm eroii care şi-au vărsat sângele pentru ca România să trăiască într-un stat democratic şi ca o ironie a sorţii tocmai astăzi dezbatem moţiunea de cenzură pe acel proiect de lege prin care PDL vrea să desfiinţeze democraţia în România şi să revină la dictatură. Astăzi văd că cei din Guvern, primul-ministru şi ceilalţi membri ai Guvernului sunt în sală, dar alaltăieri când a fost organizată adunarea festivă dedicată Revoluţiei române au lipsit. Ce să mai înţelegem? Că PDL, cu Emil Boc în frunte, vrea astăzi să ne readucă perceptele de dinainte de 1989', a explicat liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-04

TAGURI: PSD, parlament, moțoine, tricolorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Undă verde de la Parlamentul European pentru planul de apărare Parlamentul European și-a dat marți votul pentru planul ce prevede o coordonare mai strânsă a... 22 Noi 2016 | (0)
Ministrul Finanțelor anunță ca va lăsa un proiect de buget pentru 2017 Ministerul Finanțelor Publice lucrează la un proiect al Legii bugetului de stat pe 2017, însă... 28 Noi 2016 | (1)