2017-01-20 10:08

ULTIMA ORA


PSD pichetează astăzi sediile PDL din ţară

 |  14:55
PSD pichetează astăzi sediile PDL din ţară

PreşedintelePSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, că social-democraţii vorpicheta, la ora 15.00, sediile PDL din ţară, el urmând să meargă la Piteşti.

Pontaa precizat că PSD va cere PDL să nu facă "ceea ce a făcut în Argeş".

Ell-a acuzat pe senatorul PDL Mircea Andrei că ar fi cerut arestarea lideruluilocal al PSD, Constantin Nicolescu.

"Vremsă dăm un semnal PDL, să înţeleagă că nu ne putem întoarce la vremurile când unpartid decide arestarea opozanţilor politic", a spus Ponta.

Ela precizat că va participa la acţiunea de pichetare de la Piteşti.

Întrebatde jurnalişti dacă vor fi pichetate şi sediile PDL din Capitală, Ponta a evitatun răspuns clar. "Poate că astăzi, când domnul Băsescu se vede cu colegiilui din PDL şi vine aici, la Parlament, să le spună ce funcţii trebuie să maiia pentru independenţi, domnul Băsescu trebuie solicitat direct să nu mai cearăarestarea opozanţilor politic", a spus Ponta.

Întrebatdacă vor fi parlamentari PSD pe holul de la Parlament, lângă grupul PDL, atuncicând Traian Băsescu se va întâlni cu democrat-liberalii, Ponta a răspuns:"În mod sigur îi vom spune, sperăm să nu constatăm ca şi la Iaşi şi laFocşani, că de fapt am adus noi oameni cu autobuze şi ne huiduiau de fapt pemine şi pe domnul Antonescu, aşa cum spunea Rodica Culcer la televiziunea luiBăsescu".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-09-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image