2017-01-19 04:22

ULTIMA ORA


PSD va cheltui 200.000 de euro pentru cardurile membrilor de partid

 |  15:57
PSD va cheltui 200.000 de euro pentru cardurile membrilor de partid
PSDva cheltui aproape 200.000 de euro pentru imprimarea a 200.000 de carduri demembru de partid, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din conducereapartidului.

Potrivitsurselor citate, numărul estimat al membrilor de partid este în jur de 200.000,secretariatul general al PSD nefinalizând încă evidenţa centralizată aactivului

Surselecitate au arătat că imprimarea unui card de membru de partid are un cost deaproximativ 4 lei, întrucât cardurile sunt tipărite pe un plastic special şiimprimate şi cu un cod de bare.

Înaceste condiţii, pentru cele aproximativ 200.000 de carduri care ar urma să fieimprimate se preconizează cheltuieli în jur de 200.000 euro, care însă vor fieşalonate în etape până la sfârşitul anului.

Într-oprimă fază, urmează ca în câteva săptămâni să fie imprimate aproximativ 40.000de carduri de membru de partid, marea parte a organizaţiilor judeţene ale PSDsolicitând, în medie, câte 1.000 de astfel de carduri.

Secretarulgeneral al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urmă cu o săptămână, că datoriilepartidului sunt în jur de un milion de euro, aşa că partidul a începutrestructurări salariale şi raţionalizarea "la sânge" a cheltuielilor.

În24 februarie, conducerea PSD le-a prezentat ziariştilor sistemul informatizatde evidenţă a membrilor de partid. Fiecărui membru urmează să i se înmâneze şiun card, pe care are imprimat un cod de bare, pentru că membrii PSD vor puteabeneficia de reduceri în anumite magazine.

Laîntrebările insistente ale jurnaliştilor în legătură cu magazinele la caremembrii PSD pot avea reduceri, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, arăspuns atunci evaziv, afirmând că încă negociază cu unele companii, atât dindomeniul retailerilor, cât şi al agenţiilor de turism şi locurilor de agrement.

Întrucâtîntrebările persistau, Adrian Năstase le-a răspuns ironic ziariştilor, în timpce pleca din încăperea în care s-a făcut prezentarea: "La sex shop".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image