2016-12-10 05:19

ULTIMA ORA


Putin, prea ocupat să participe la dezbaterile electorale

 |  16:37
Putin, prea ocupat să participe la dezbaterile electorale

Premierul rus Vladimir Putin a declarat că agenda sa este mult prea încărcată pentru a participa la dezbaterile electorale din cadrul campaniei pentru alegerile prezidenţiale, scrie BBC.

Purtătorul de cuvânt al premierului, Dimitri Peskov, a anunţat că timpul pe care Putin l-ar petrece în cadrul dezbaterilor „ar afecta indubitabil activitatea acestuia în fruntea guvernului”. Chiar dacă a participat deseori la adevărate maratonuri televizate şi conferinţe de presă, Vladimir Putin nu a apărut niciodată într-o dezbatere cu rivalii săi de-a lungul carierei politice.

Liderul principalei formaţiuni de opoziţie şi preşedinte al Partidului Comunist, Ghenadi Ziuganov, l-a acuzat pe Putin că îşi crează astfel un avantaj incorect faţă de ceilalţi candidaţi la prezidenţiale. Între timp, premierul rus a preferat să comunice cu electoratul său prin intermediul site-ului său de campanie, prin publicarea unui mesaj în care a promis că va pune capăt abuzurilor poliţiei împotriva populaţiei civile şi va creşte încrederea în guvernarea de la Moscova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: alegeri Rusia, alegeri Putin, campanie prezidentiala Rusia, lider opozitie, prim ministru Rusia, Vladimir Putin presedinte, dezbComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Putin glumește: ”Granițele Rusiei nu se termină nicăieri” Granitele Rusiei "nu se termina nicaieri", a afirmat joi presedintele Vladimir Putin, in cadrul... 24 Noi 2016 | (3)
Putin: SUA obligă membrii NATO să se conformeze Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat faptul că țări membre NATO ar fi fost supuse... 21 Noi 2016 | (3)