2017-01-17 02:57

ULTIMA ORA


RADET riscă să intre în insolvenţă

 |  17:03
RADET riscă să intre în insolvenţă

Primarul general al Capitalei , Sorin Oprescu, a declarat în şedinţa CGMB de astăzi că în maximum două luni, RADET va intra în insolvenţă. Directorul RADET, Bogdan Mihai Becheanu, a declarat, însă, pentru ziarul Puterea, că este imposibil pentru o regie autonomă să intre în insolvenţă. „Nu ştiu la ce se referea domnul primar, eu nu am o astfel de informaţie. Dacă vorbim pur tehnic, RADET nu poate intra în insolvenţă, fiind regie autonomă. Probabil că domnul primar vroia să atragă atenţia consilierilor pentru a bugeta subvenţia”, ne-a declarat Becheanu. Potrivit acestuia, bucureştenii nu au de ce să-şi facă emoţii că vor rămâne fără căldură. „Chiar dacă subvenţia nu va fi bugetată, întotdeauna s-au găsit şi se vor găsi soluţii. RADET poate contracta împrumuturi. Nu există pericolul ca regia să intre în colaps financiar. În acest moment, cei 570.000 de clienţi reprezintă un număr suficient”, ne-a mai explicat Becheanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-29

TAGURI: RADET, insolventa, primar, regie, datorii, autonomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TUDOR POPESCU
23 Ian 2012

Puteti voi cei de la Pute rea sa gasiti in toata sa rabanda asta macar UN SIN GUR TERMOENERGETICIAN car e sa dea o relatie corect a ?? BECHIANU ?? nu .. e absolvent de scoala de t urism OPRESCU ?? nu ... e medic CONSILIERUL DE S PECIALITATE a lui Oprescu ?? nu ... e specialist i n canalizari DIRECTORUL AGENTIEI DE CONTROL ?? .. nu ... e specialist in litere PRESEDINTELE COMIS IEI DE SPECIALITATE DIN C GMB ??? IOVICI .. nu ca n u e specialist in numic Va surprtinde ceva in art icolul de mai sus ??? sau in vivitorul RADET ?? sa u in nbanii celor 570 de mii de bucuresteni ??
GABI
24 Ian 2012

Becheanu nu e specialist in turism,ci in petrol si gaze....ca doar vine de la Ploiesti
CORINA
24 Ian 2012

nu o sa intre niciodata,o prescu asta vrea sa promi ta si el marea cu sarea, dar nu va face nimic...ne minte incontinuu
GIULIA
24 Ian 2012

e da cum sa intre radetul in insolventa, ca ce ca la dat oprescu in judecta , hai sa fim seriosi parc a face ceva acest primar.
CRISTINA
24 Ian 2012

Oprescule ce faci acum te -ai gandit sa rezolvi uso r cu campania si ce ai zi s hai ca ma cert cu RADET si RATB ca lumea sa vada cat de mult iti pasa tie de noi, o mare vrajeala asta e campania pe are ti -o faci tu acum.
CIPRIAN
24 Ian 2012

Domnule primar Oprescu ai gasit un mod foarte bun de a-ti face campanie gra tuita in fata bucuresteni lor, sa intelegem ca nu t i-a ajuns cat ai furat si acum te gandesti sa mai prostesti oameni pentru i nca un mandat.
COSMIN
24 Ian 2012

Rusine oprescule nu ne ma i pacalesti ca acum 4 ani nu meriti sa ocupi funct ia de primar, nu esti bun de nimic iar acum te-ai gandit sa iti faci campan ie gratuita, nu ti-ar fi rusine, esti un om fara s crupule.
GEORGE
24 Ian 2012

Oprescule sa sti ca ai dr eptul sa iti faci campani e cu o luna inainte de al egeri nu de acum, eu unul ti-as intocmi dosar pena l pentru acest lucru, est i un om foarte parsiv, ai furat destul nu te mai v rem.
DIANA
24 Ian 2012

Nu va inteleg de ce il ma i bagati in seama pe neno rocitul asta ignoratil pa na la algeri ca nu mai es te mult, nu va mai pierde ti timpul cu oameni de ni mic, haideti sa ne gasim un primar de calitate.
RARES
24 Ian 2012

Tovarasul Sorin Oprescu v rea sa lase Bucurestiul i n frig acum in mijlocul i ernii. Trebuia sa plateas ca de mult banii catre EL CEN asa cum l-au somat co nsilierii PDL! El se tine prostii! RUSINE!!
OCTAV
24 Ian 2012

Sorin Oprescu nu stie sa administreze cu chibzuint a bugetul capitalei. El h abar nu are ca trebuie sa dea bani la caldura el d irijeya fondurile catre c easuri aurite, carnati, b usturi, statui, stelute s i alte nebunii. Jalnic om !
LORIS
24 Ian 2012

Nu cred ca va mai fi ales primar, habar nu are de administratie. El stie do ar sa se planga si sa dea vina pe altii pentru ner ealizarile sale! Il inter eseaza doar propriul buzu nar nu si siguranta cetat enilor!
DINU
24 Ian 2012

Ce nenorocire pe capul bu curestenilor sa-l suporte pe acest securist la pri maria capitalei. Oprescu are numai SF-uri in cap! Abereaza constant…a dev enit penibil! Simte ca pi erde alegerile si incearc a sa de-a vina pe oricine altcineva pentru dezastr ul din primarie. Singura s-a realizare este labiri ntul din sediul sau…oar e de ce aveam nevoie de u si secrete in primarie? C ine intra pe ele si ce se ascunde acolo?!
ANCA
24 Ian 2012

totul posibil doar azi ! de ziua unirii ! sa va fi e rusine ca patati ziua c u atatea aberatii si pros tii !
LEO
24 Ian 2012

un primar de nota minus ! campanie electorala de a cum ? mai bine te abtii !
TITI
24 Ian 2012

Oprescu a luat-o razna ! nu te mai voteaza nimeni ! adio !
MIRUNA
24 Ian 2012

Nu meriti sa conduci pe n imeni nu esti bun de nimi c ! iti recomand pentru i nceput un curs de leaders hip !
CIPRIAN
24 Ian 2012

Un mincinos si un hot , h ua ! nu te mai vrem !! Pa la revedere !
MIHAI
24 Ian 2012

Banii de pe urma pagubelo r de dupa miting vor int ra mai mult de jumate in buzunarul lui !! Felicita ri celor care au produs s tricaciuni in bucuresti ! !
MATEI
24 Ian 2012

Odata cu pagubele produse in urma mitingurilor din ultimile zile , noi ceta tenii romaniei ii vom ump le conturile acestui prim ar prost !
TITU
24 Ian 2012

Romanilor nu va lasati p căliți: ce naște din pisică, șoareci manânc ă. PSD-ul și PNL-ul nu s-au schimbat, nu s-au re format. Și-au schimbat d oar blana dar naravul ba! Nu sunt oamenii care or s a rezolve problemele Roma niei!
ERNEST
24 Ian 2012

Domnilor care protestati atat pentru pensii si pen tru regimul politic care ne guverneaza si pentru o pozitie credeti ca tinere tului ii pasa de valurile care voi le faceti !Tot ce conteaza pentru tinere tul din ziua de astazi es te linistea din tara si u n mod cat mai democratic de a castiga bani,de a-si face o afacere ....
DOREL
24 Ian 2012

Cei care vor alegeri anti cipate o fac de teama că dosarele lor ajung să f ie ori finalizate şi tri mise în instanţă, ori rezolvate de instanţe, a ici este tot sensul alege rilor anticipate.
DOREL
24 Ian 2012

PSD=PCR, deci PSD=gandire comunista,si nu cred ca vrea cineva sa mai aiba d e a face cu comunismul!!!
CRISTIAN
24 Ian 2012

USL sunt dispusi la orice numai sa ia puterea. Nu vor s-o ia convingand pe romani ca au solutii mai bune, din cauza ca stiu c a nu le au si atunci apel eaza la altfel de metode de a pune mana pe putere.
DEIA
24 Ian 2012

nu o sa intre niciodata i n insolventa, oprescu ast a doar da din gura...asa ca cine il mai crede.
ANDERSON
25 Ian 2012

USL, cat o sa mai continu ati cu toata mascarada ac easta si cu tot teatrul p e care il jucati, sa va f ie rusine pentru manipula rea in masa a populatiei si pentru toate injuriile aduse presedentiei si gu vernului. Ne-am saturat d e voi! Ce vreti sa rezolv ati cu toate acestea? Ori cum nu o sa va voteze nim eni, nu mai incercati sa va cumparati voturile de pe acum!
DANIELA
29 Ian 2012

Ce sa faca si Oprescu? Do ar atat stie sa faca sa d ea lumea in judecata. Sa aiba grija de bucuresti n u stie.
ALINUSH
29 Ian 2012

Oprescu isi urmareste pro priul interes ca de obice i.forteaza mana radetului prin acesta amenintare p t a si mai putea sustrage si el ceva
BENQ
29 Ian 2012

Pai oprescu cred ca vrea sa scape de radet pt a ca stiga unii dintre prieten ii lui viitoarele licitat ii.
DORIS
29 Ian 2012

Oprescu ramane Oprescu.Sp er ca intelegeti ce am vr ut sa zic prin asta (si n u! Nu il laud,dimpotriva)
RAYO
29 Ian 2012

Oprescu deschide ochii!!! Crezi ca daca continui a sa mai vei iesi vreodata primarul capitalei?
STANCU
02 Feb 2012

Oprescu este un pericol p entru orice cetatean ,sch imbarea lui nu poate aduc e decat lucruri bune ,ori cine altcineva in functia de primar al capitalei a r face diferenta
MIHAI19
02 Feb 2012

Toti au vazut de ce este in stare aces om si cat d e corupt este ,tot ce a f acut in ultimii ani a fos t sa gaseasca scuze si mo tive pentru lipsa de proi ecte si situatia penibila in care se afla capitala ,nu spun ca alti primar i au facut multe dar pe t oata durata mandatului lu i Oprescu nu a miscat nim ic
NICO19
02 Feb 2012

Trebuie s-a ia asemenea m asuri de la inceputul man datului nu acum cand se s cufunda cu tot cu corabie
FLOREA
02 Feb 2012

Schimbarea lui Oprescu va aduce ceva in plus indif erent cine va deveni prim ar .Nu trebuie sa spun ni mic despre evolutia lui O prescu in postura de prim ar al capitalei ,toata lu mea cunoste situatia sau mai bine spus “stagnar ea” Bucurestului
DAN
02 Feb 2012

Este penibil unde sa ajun s din cauza actiunilor si dezinteresului acestui sarlatan pe nume Sorin Op rescu ,care este in cader e libera .Acum incearca s -a se schimbe pe ultima s uta de metri
ARTUR
02 Feb 2012

Asta e o tactica marsava a lui Oprescu ,pe ultima suta de metri incearca s- a para altceva decat este
DEPP
02 Feb 2012

Oricine ar candida de la orice partid are o sansa ,avand in vedere situati lui Oprescu care cu sigur anta va cadea din acesta cauza mai misca si el cev a
JOHN
02 Feb 2012

Asa se conduce un oras in favoarea cetatenilor pac at ca acest lucru se inta mpla prea tarziu ,acum ca nd toata lumea stie cat a furat si cat de corupt e ste ,Oprescu incearca sa creeze o impresie buna da r e prea tarziu zilele ii sunt numarate la primari a capitalei
MARIAN21
02 Feb 2012

In sfarsit a facut si Opr escu ceva bun ,dar degeab a nu mai poate spala rusi nea la tot ce a facut in calitate de primar al cap italei
DORIAN
02 Feb 2012

Orice ai face Oprescule n u mai poti sterge tot ce ai facut la primaria capi talei ,o s-a cazi orice m asca ai purta
GARDUS.OVIDIU
09 Mai 2012

0 răspunsuri, 0 voturi 1 mai, 18:46. ovidiu.gardu s Pai directorul general adjunct,Ion Voicu are 900 0 lei salariu,plus alte s pagi si are in mana servi ciile de achizitii.pai st iti cate se aduc la pret de 5 ori mai mare decat i n piata normala?aproape t ot.vane care costa 1000 l ei intra cu pret de achiz itie de 5000.si altele la fel.de unde sunt aduse?d e la firmele primarului s au ale consilierilor.serv icii si firme ce vin si d eruleaza contracte cu RAD ET-ul la oridinul celor d e sus.partide,primarie sa md.prostimea are un salar iu de mizerie.1100-1500 l ei.nu cum se spune mai su s.cine nu stie sa taca.un a e sa fi director si alt a e sa fi instalator sau fochist.Cu soferi la scar a si secretare e trai bun ,nu?pe banii cui?ghiciti!
IONELA_1212
18 Iul 2012

La RADET directorul Ovidi u Gardus este un ciordito r de motorina! Il stie to ata intreprinderea!Direct orul general, PD-L-istu B echeanu, e un bagabond ca re ia maistrii de la RADE T si ii duce la vila lui de la Brasov, sa-i faca i ncalzirea si instalatia e lectrica! In RADET s-au p us camere de supraveghere , manunchiuri de cate tre i! Licitatii trucate! Fur tul din bani publici! Mul gerea utilajelor! Spaguir ea presedintilor de bloc ca sa nu ii debranseze pe ntru restante! Bagabondaj PD-L-ist! Tot inainte ma ndri derbedei!

Adauga un comentariu

Random image