2017-01-16 15:02

ULTIMA ORA


Radu Cristescu, demis din ordinul ministrului Economiei

 |  08:42
Radu Cristescu, demis din ordinul ministrului Economiei

Radu Cristescu a fost demis luni din ordinul ministrul Economiei, Comerţului si Mediului de Afaceri, Lucian Nicolae Bode, potrivit unui comunicat al MEC. Cristescu ocupa funcţia de consilier al ministrului.

În perioada Guvernului Boc, Radu Cristescu a fost preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului(ADS), însă a fost demis de ministrul Agriculturii de la acea vreme, Valeriu Tabără pentru greşeli pe care acesta nu le-a detaliat."L-am destituit în urma unei note de control, pentru greşeli pe care nu vreau să le comentez acum. Îmi asum această decizie", a declarat atunci Tabără, scrie realitatea.net.

Susţinut în funcţia de preşedinte al ADS de Lucian Bode şi organizaţia judeţeană Sălaj a PDL, Cristescu a fost acuzat că ar fi redus nejustificat, aproape cu jumătate, redevenţa la o firmă deţinută de Dan Voiculescu, informează adevărul.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-05

TAGURI: Radu_Cristescu , consilier, demis, Lucian_BodeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
21 Feb 2012

Bode il cunoaste bine pe Cristescu. Sunt parteneri de afaceri. Impreuna con duc filiala PDL Salaj. To t Bode l-a sprijinit sa d evina sef la ADS. Doar ar ticolele aparute in presa au dus la demitere. Nu i mi fac iluzii, or sa-i ga sesca alt post, mai ferit de ochii lumii. Oricum, Cristescu este proprietar ul firmei de sondaje Expo ll Srl si mai nou conduca torul ziarului Cronica Ro mana (preluat recent de E xpoll). Urmeaza campania electorala, deci o sa fie util partidului. Sigur v in si recompensele.

Adauga un comentariu

Random image