2016-10-23 19:18

ULTIMA ORA


Radu Cristescu, demis din ordinul ministrului Economiei

 |  08:42
Radu Cristescu, demis din ordinul ministrului Economiei

Radu Cristescu a fost demis luni din ordinul ministrul Economiei, Comerţului si Mediului de Afaceri, Lucian Nicolae Bode, potrivit unui comunicat al MEC. Cristescu ocupa funcţia de consilier al ministrului.

În perioada Guvernului Boc, Radu Cristescu a fost preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului(ADS), însă a fost demis de ministrul Agriculturii de la acea vreme, Valeriu Tabără pentru greşeli pe care acesta nu le-a detaliat."L-am destituit în urma unei note de control, pentru greşeli pe care nu vreau să le comentez acum. Îmi asum această decizie", a declarat atunci Tabără, scrie realitatea.net.

Susţinut în funcţia de preşedinte al ADS de Lucian Bode şi organizaţia judeţeană Sălaj a PDL, Cristescu a fost acuzat că ar fi redus nejustificat, aproape cu jumătate, redevenţa la o firmă deţinută de Dan Voiculescu, informează adevărul.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-05

TAGURI: Radu_Cristescu , consilier, demis, Lucian_BodeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
21 Feb 2012

Bode il cunoaste bine pe Cristescu. Sunt parteneri de afaceri. Impreuna conduc filiala PDL Salaj. Tot Bode l-a sprijinit sa devina sef la ADS. Doar articolele aparute in presa au dus la demitere. Nu imi fac iluzii, or sa-i gasesca alt post, mai ferit de ochii lumii. Oricum, Cristescu este proprietarul firmei de sondaje Expoll Srl si mai nou conducatorul ziarului Cronica Romana (preluat recent de Expoll). Urmeaza campania electorala, deci o sa fie util partidului. Sigur vin si recompensele.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Antrenorul român Dan Petrescu, demis de la conducerea echipei Kuban Krasnodar Antrenorul român Dan Petrescu (48 de ani), a fost demis, marţi, de la conducerea echipei Kuban... 05 Oct 2016 | (0)
Salt spectaculos. Consilier personal al ministrului Agriculturii la 24 de ani Presa din Satu-Mare ne oferă o ştire de senzaţie. În această vară, două zile de practică... 19 Oct 2016 | (0)