2017-01-24 09:04


Radu Mazăre, cascador la un showroom din Brăila

 |  10:40
Radu Mazăre, cascador la un showroom din Brăila

Cu ocazia lansării unui nou model BMW seria 1 primarul Constanţei, Radu Mazăre, a trecut cu o maşină, joi noapte, printr-un perete de sticlă. Cascadoria a fost organizată la un showroom din Brăila.

„Se putea să fie o trăsnaie şi să nu fiu şi eu prezent, mai ales că era vorba despre o maşină şi nişte fete? Sper să fie cu noroc. Dacă n-ar fi avut această bazaconie, n-aş fi venit să deschid un showroom”, a declarat primarul Constanței. Radu Mazăre, nefiind la prima cascadorie de acest fel, a adăugat că organizatorii i-au spus inițial că este vorba despre un geam din zahăr, dar în final a constatat că este unul din sticlă. 

„La telefon mi-au spus că va fi un geam din zahăr, de cascadorie. Când am ajuns aici, înainte de a porni maşina, mi-au zis: vezi că e geam adevărat. Facem ceva adevărat. Nu am avut nicio reţinere. Fetele au avut, dar au ras două shot-uri şi au ţipat puţin mai tare. Nu mă deranjează că o să se spună că primarul Radu Mazăre sparge geamuri la Brăila. Mi-a plăcut şi l-am făcut”, a completat acesta.  Mazăre a participat la eveniment îmbrăcat în costum cu papion, gen James Bond, însoţit de trei doamne blonde şi a declarat că următoarea sa ieşire de senzaţie va fi „pe coperta revistei Playboy”, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-13

TAGURI: Radu Mazăre, cascador, showroom, BrăilaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image