2016-10-25 09:56

ULTIMA ORA


Raed Arafat se întoarce la Ministerul Sănătăţii

 |  14:27
Raed Arafat se întoarce la Ministerul Sănătăţii

După o întrevedere la Guvern cu premierul Emil Boc, medicul Raed Arafat, fondatorul SMURD, a decis că se va întoarce la Ministerul Sănătăţii, pe postul de subsecretar de stat din care şi-a dat demisia acum o săptămână.

Raed Arafat a spus că revine la minister dacă se discută despre o nouă lege a sănătăţii. Potrivit premierului, Arafat va fi unul dintre principalii experţi din domeniu care vor lucra pe noua lege. Emil Boc a mai spus că în cursul dimineţii s-a discutat Raed Arafat a discutat atât cu preşedintele Traian Băsescu, cât şi cu ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: Raed- Arafat, revenire, minister, subsecretar-de-statComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SACALU
17 Ian 2012

aduceti si pe tokaci si il puneti patriarhul ROMANIEI .conducatori de cacat, SA VA FIE RUSINE ,nu mai este nimeni in tara aceasta sa ocupe un post ? puneti nume tarii UNGAROPALESTINA nu ROMANIA .rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee politicieni de cacat.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Arafat susține că ambulanțele private pot avea probleme serioase ascunse Raed Arafat susţine că serviciile private de ambulanţă "pot avea probleme serioase ascunse" şi... 11 Oct 2016 | (0)
Raed Arafat, detalii despre mecanismul de alertare înainte de cutremur Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, luni, referitor la mecanismul de alertare... 10 Oct 2016 | (0)