2018-12-15 18:10


Rapid - FCM Tg. Mureş 1-1

 |  23:31
Rapid - FCM Tg. Mureş 1-1

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu FCM Tg. Mureş 1-1 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 30-a a Ligii I de fotbal, potrivit Agerpres.

CM a smuls un egal in extremis, prin golul marcat de croatul Goran Ljubojevic (90+4), într-un moment de neatenţie al lui Marcos Antonio. Rapid reuşise să deschidă scorul în min. 82, prin Daniel Pancu, din voleu, la centrarea excelentă a lui Felipe Teixeira.

Mureşenii s-au apărat aproape tot meciul supranumeric şi au încercat şarje ofensive sporadice, în timp ce Rapid a dominat steril, nereuşind să găsească soluţii pentru desfacerea defensivei echipei oaspete.

O fază controversată s-a produs în min. 54, când Ciprian Deac a lobat mingea peste portarul Dragoş Balauru, fundaşul Cordoş a respins de pe linia porţii, iar rapidiştii au cerut gol, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

Imediat după terminarea primei reprize, arbitrul i-a eliminat de pe banca tehnică a Rapidului pe antrenorul principal Răzvan Lucescu, pe preparatorul fizic Diego Longo şi pe preşedintele executiv Constantin Zotta, iar atacantul Daniel Pancu a fost avertizat cu cartonaş galben, pentru proteste vehemente în urma unui fault nesancţionat la jucătorul rapidist.

Accesul în tribune la acest meci a fost permis doar femeilor şi copiilor sub 14 ani, care au purtat tricouri albe pe care scria ''Singuri împotriva tuturor'', oferite de club.

Rapid Bucureşti - FCM Tg. Mureş 1-1 (0-0) - acces permis doar femeilor şi copiilor sub 14 ani

Au marcat: Daniel Pancu (82), respectiv Goran Ljubojevic (90+4).

Cartonaş roşu: Ciprian Deac (Rapid, 90+2).

Arbitru: Robert Dumitru (Braşov)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-18

TAGURI: rapid, fcm targu mures
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...