2016-12-09 06:08

ULTIMA ORA


RATB şi Metrorex, alături de fanii Stelei

 |  16:09
RATB şi Metrorex, alături de fanii Stelei

În ciuda faptului că Federaţia Română de Fotbal nu a solicitat RATB şi Metrorex prelungirea programului, pentru ca suporterii care vor asista la meciul Steaua – Twente, să aibă cu ce ajunge acasă la 12 noaptea, atunci când se termină întâlnirea, tramvaiele, troleibuzele, autobuzele, dar şi metroul, vor avea program prelungit în această seară.

“Administraţia Metrorex vine în sprijinul publicului participant la meciul  ce se va desfăşura pe “Naţional Arena” şi anunţă că trenurile de metrou vor circula până la ora 01:00(ora de plecare de la staţiile capăt de magistrală)”,se precizează în comunicatul semnat de directorul Gheorghe Udrişte. La iniţiativaPrimăriei Capitalei, şi RATB-ul va prelungi programul şi, în plus, va şi suplimenta numărul de vehicule în zona stadionului la finalul meciului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Ratb, metrorex, fani, steaua, twente, program, prelungire, liga_europaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

30 sancțiuni date de ISU pentru Metrorex Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dealul Spirii" București-Ilfov a aplicat S.C.... 26 Noi 2016 | (0)
Metrorex vrea să cumpere 26 de trenuri noi Metrorex vrea anularea vechii proceduri și organizarea alteia noi, în care să fie cumpărate... 28 Noi 2016 | (0)