2017-01-22 03:56

ULTIMA ORA


Razie în Piaţa de Gros din Timişoara, fiind vizaţi comercianţii de legume-fructe

 |  13:21
Razie în Piaţa de Gros din Timişoara, fiind vizaţi comercianţii de legume-fructe
Peste 200 de poliţişti şi jandarmi, însoţiţi de reprezentanţi ai GărziiFinanciare, au descins, vineri dimineaţă, în Piaţa de Gros din Timişoara, fiindvizaţi comercianţii de legume şi fructe.

Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Hotico, a declarat că peste 200 depoliţişti şi jandarmi, însoţiţi de reprezentanţi ai Gărzii Financiare, audescins în Piaţa de Gros, cea mai mare piaţă de legume şi fructe din Timişoara,acţiunea vizând posibile infracţiuni de evaziune fiscală comise de comecianţi.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Emil Andrei, a declarat vinerică în timpul raziei din Piaţa de Gros din Timişoara, care a început în jurulorei 6.00 şi este încă în desfăşurare, poliţiştii şi reprezentanţii GărziiFinanciare, ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, aiInspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Inspectoratului pentru Situaţii deUrgenţă au aplicat 37 de amenzi pentru diferite nereguli, în valoare totală decirca 250.000 de lei.

Potrivitsursei citate, autorităţile au mai fostconfiscat 1.500 de kilograme de ciuperci, 2.500 de kilograme de mere, 9.200 depui de o zi vii şi mai multe tone de cartofi.

Emil Andreia afirmat că poliţiştii au întocmit un dosar penal unuicomerciant care a fost prins cu haine contrafăcute.

El aprecizat că acţiunea este în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image