2017-01-18 01:34

ULTIMA ORA


Recompensat după ce a denunţat o tentativă de corupţie

 |  14:14
Recompensat după ce a denunţat o tentativă de corupţie

Fundaşul Simone Farina, jucătorul echipei italiene de ligă secundă Gubbio, a fost invitat de selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli, să se antreneze alături de ceilalţi componenţi ai Squadrei Azzurra, drept recompensă pentru că a refuzat să participe la trucarea rezultatului unui meci.

În vârstă de 29 ani, Farina a declarat poliţiei că a refuzat 200.000 de euro pentru a 'aranja' rezultatul partidei din Cupa Italiei dintre Gubbio şi Cesena, echipa lui Adrian Mutu, disputată pe 30 noiembrie (în care internaţionalul român nu a evoluat - n.red).

'Îmi place ceea ce a făcut, a demonstrat că are mult curaj şi o forţă interioară extraordinară', a declarat Prandelli pentru Gazzetta dello Sport, adăugând că este vorba de 'o convocare etică, nu de una tehnică', informează Agerpres.

Preşedintele clubului Gubbio, Marco Fioriti, consideră însă că jucătorul său nu ar trebui să fie tratat ca un erou.

'Farina a avut un comportamentul care ar trebui să fie normal în lumea sportului. Aşa că trebuie admirat pentru cinstea şi curajul de care a dat dovadă, însă nu trebuie să ne bucurăm prea tare, deoarece ar înseamna că în această lume există mult putregai. Acest sport nu se află, însă, în mâinile infractorilor şi pariorilor', a spus Fioriti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-28

TAGURI: Recompensa, italia, tentativa, coruptieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image