2017-01-22 10:15

ULTIMA ORA


Recursul persoanelor implicate în scandalul de la Deta, amânat pentru 3 august

 |  13:46
Recursul persoanelor implicate în scandalul de la Deta, amânat pentru 3 august

Magistraţii Tribunalului Timiş au amânat pentru 3august judecarea recursului în cazul arestării preventive a celor patru tineriimplicaţi în scandalul de la Deta, printre care se află şi fiul cel mic alprimarului oraşului, Călin Roman, informează Agerpres.

Fiul cel mic al primarului a declarat miercuri preseică se teme pentru viaţa sa, fiind ameninţat în continuare de persoanele care seconsideră victime în acest caz.

El a precizat că cei care au început scandalul aufost victimele, care aveau asupra lor bâte, dar şi un pistol.

''Ei au început scandalul. Ne-au atacat cu bâte. Unuldintre ei a avut şi un pistol. Zece minute s-a chinuit să armeze pistolul.Norocul nostru că nu a reuşit. (...) Ne-au ameninţat şi ne ameninţă încontinuare'', a precizat Călin Roman.

Călin Roman şi alţi trei tineri se află în arestulPoliţiei Timiş, după ce, luni, magistraţii Judecătoriei Deta au emis pe numelelor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, la solicitareaprocurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Poliţiştii timişoreni fac apel la populaţie ca, încazul în care-l identifică pe Bogdan Daniel Roman, fiul cel mare al primarului,principalul suspect în acest scandal, să anunţe imediat.

În zona Timişoarei au fost instituite filtre ale Poliţieiîncă de duminică seara, când "lotul Deta" a fost reţinut şi adus laTimişoara.

Foto: Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image