2016-12-09 19:27

ULTIMA ORA


Redacţia Charlie Hebdo, distrusă într-un incendiu

 |  10:02
Redacţia Charlie Hebdo, distrusă într-un incendiu

Surse din cadrul poliţiei au anunţat că un incendiu a distrus, în noaptea de marţi spre miercuri la Paris, redacţia publicaţiei satirice franceze Charlie Hebdo, care publică miercuri un număr special după alegerile din Tunisia. Autoritățile susțin că la originea incendiului s-ar fi aflat un cocteil molotov.

Pentru a marca victoria partidului islamist Ennahda în Tunisia, publicația, redenumită pentru această ocazie 'Charia Hebdo', a decis să-l facă 'redactor-şef' al numărului de miercuri pe... profetul Mahomed. Deși deocamdată nu au avut loc arestări, surse din cadrul poliţiei au declarat că a fost lansată o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele în care a izbucnit incendiul.

Declanşat în jurul orei 01.00 dimineaţa, incendiul a fost stins şi nu s-au înregistrat răniţi.

Cocteilul molotov a fost aruncat în vitrină şi a dus la aprinderea sistemului informatic, potrivit medicului şi cronicarului Patrick Pelloux. Caricaturistul Charb, directorul publicaţiei, a declarat  că 'totul este distrus', informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-15

TAGURI: Charlie Hebdo, incendiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Povestea unui copil de șase ani care și-a salvat frațiorii dintr-un incendiu O tragedie a fost oprită de un copil de șase ani din localitatea vasluiană Vutcani care și-a... 05 Dec 2016 | (0)
Incendiu puternic la Consiliul de Stat din Paris Sute de persoane au fost evacuate după ce un incendiu s-a declanșat la Consiliul de Stat din... 29 Noi 2016 | (0)