2017-01-16 22:10

ULTIMA ORA


Remat Zalău, în premieră în sferturile Cupei CEV

 |  12:44
Remat Zalău, în premieră în sferturile Cupei CEV

Campioana României la volei masculin, Remat Zalău, s-a calificat în premieră în sferturile de finală a Cupei CEV, după ce a învins miercuri, cu 3-0, în ultimul meci din în grupa B a Ligii Campionilor, pe belgienii de la Euphony Asse-Lennik, iar principala contracandidată, echipa spaniolă Cai Teruel, a pierdut cu 0-3 meciul susţinut împotriva italienilor de la Trentino.

Remat Zalău, ocupanta locului trei în grupa B a Champions League, şi Cai Teruel, locul 3 în grupa C, se aflau la egalitate de puncte, fiecare cu câte patru, dar echipa zălăuană a avut avantajul setaverajului superior (- 9) comparativ cu spaniolii (- 10).

O altă posibilă contracandidată, tot din grupa C, Partizan Belgrad, a fost învinsă miercuri, cu 3-2, de Kedzierzyn-Kozle, acumulând astfel numai trei puncte.

'A fost rodul unei munci a întregii echipe, atât a voleibaliştilor, dar şi a celor din jurul echipei, pentru că fiecare are un rol foarte important, nu contează cu ce se ocupă la echipă. Noi muncim în echipă şi de aceea vin şi rezultatele. Ne bucurăm de calificare. Pot să spun că am avut şi o şansă mare, dar Dumnezeu dă şansa celor buni. Aşa se spune şi asta o cred din suflet. Pentru că am depins şi de alte două meciuri: de Partizan Belgrad cu vicecampioana Poloniei şi de Trentino cu campioana Spaniei. Au fost două meciuri care, chiar dacă am bătut noi cu 3-0, puteau să ne elimine din competiţie', a declarat joi, pentru AGERPRES, Liviu Ciupe, finanţatorul principal al echipei de volei, prin intermediul grupului de firme Remat, conform Agerpres.

Acesta a adăugat faptul că regretă că locuitorii Zalăului nu s-au putut bucura de această calificare, meciul de miercuri disputându-se la Baia Mare, în condiţiile în care Sala Sporturilor din capitala Sălajului este în renovare.

La a doua participare în Champions League, Remat Zalău a acumulat patru puncte, toate cu belgienii de la Euphony Asse-Lennik (2-3 în Belgia şi 3-0 la Baia Mare).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

TAGURI: Volei, remat, cupa cev, sferturiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image