2018-12-17 04:46


Reţinut pentru sustragerea a zeci de tone de produse petroliere

 |  11:47
Reţinut pentru sustragerea a zeci de tone de produse petroliere

Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Olt, a fost reţinut în urma unui flagrant, alţi doi complici fiind căutaţi în continuare de poliţişti. Bărbatul este acuzat de sustragerea a zeci de tone de produse petroliere din conductele de transport.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, a anunţat, vineri, că suspectul a fost reţinut în urma unui flagrant organizat în comuna argeşeană Bârla.

'Lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş şi ale Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, au identificat, pe raza comunei Bârla, satul Bădeşti, pe D.N., de 40 de ani, din comuna Sârbii Măgura, judeţul Olt, în timp ce sustrăgea cantitatea de 440 de litri de produse petroliere din conducta Icoana - Cârtojani, utilizând o instalaţie artizanală', a declarat purtătorul de cuvânt. Autoritățile au ridicat două instalaţii artizanale pentru sustragerea produselor petroliere, 33.000 de litri de produse petroliere şi suma de 10.500 de lei, în urma unor percheziţii domiciliare organizate în baza unor autorizaţii emise de Judecătoria Costeşti, la trei imobile de locuit şi două sedii de societăţi comerciale din localitatea Sârbii-Măgura.

În curtea unei societăţii comerciale din Sârbii-Măgura, în nişte bazine subterane, au fost găsită cea mai mare parte din cantitatea de 33 de tone de produse petroliere. 

'În urma probatoriului administrat, persoana prinsă în flagrant a fost reţinută pentru 24 de ore, iar cercetările continuă în vederea prinderii a încă două persoane participante la activitatea infracţională', a explicat purtătorul de cuvânt IPJ Argeş. Zeci de poliţişti din cadrul mai multor structuri ale IPJ Argeş și o grupă de jandarmi au participat la acţiunea de prindere în flagrant şi la efectuarea percheziţiilor, informează Agerpres.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21

TAGURI: flagrant, produse petroliere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...