2017-01-22 22:15


Revelion în condiții mizere la un hotel de patru stele din Bulgaria. VIDEO

 |  13:03
Revelion în condiții mizere la un hotel de patru stele din Bulgaria. VIDEO

Aproximativ 400 de turiști români, dornici să își petreacă Revelionul la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, au ales un hotel de patru stele pentru a se simți regește. Numai că socoteala de acasă nu prea se potrivește cu cea din târg.

Deși au plătit 275 de euro pe pachetul all inclusive, oamenii au rămas șocați în momentul în care au descoperit că nu au apă caldă, piscina arată mai degrabă a lighean, în unele camere nu este nici căldură și lenjeria de pe paturi e ruptă. Cât despre mâncare, se stă la rând pentru ea. Oamenii s-au strâns în holul hotelului, revoltați de situație.

“ Au dublat numărul de turiști. Jumătate din hotel e renovat, iar cealaltă nu. Au umplut toate camerele. Nici nu avem loc în holul hotelului. Doar cei norocoși au căldură și apă caldă. E inuman așa ceva. Vrem să plecăm acasă.” spune un turist.

De râs, sau de plâns?

Și de parcă nu ar fi fost suficiente condițiile la care au fost supuși românii de către bulgari, o altă problemă apare cu parcarea. De data asta, vina se împarte între bulgarii incapabili să gestioneze situațiile de criză și românii noștrii care își pun singuri bețe în roate.  Câteva mașini sunt blocate în parcare încă de ieri, de altele, tot ale concetățenior noștrii. Aceștia au avut grijă să își lase numerele de telefon la geam, însă le-a scăpat din vedere un lucru: nu au serviciul roaming activat. În consecință, telefoanele nu sună.

“Vrem să plecăm dar nu avem cum. De ieri avem mașinile blocate iar numerele pe care le-au lăsat în geam să sunăm, nu sunt active. Reprezentanții hotelului par să fie incapabili în a ne ajuta să găsim proprietarii mașinilor”, mai spune alt turist.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-17

TAGURI: Bulgaria, revelion, Nisipurile-de-Aur, romaniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

COSTEL
31 Dec 2011

foate foarte bun si pertinent articolul ,felicitari,domnisoara madlina,asa poate autoritatile romanesti vor anvta sa valoreze turismul romanesc.
ALEX
31 Dec 2011

Asa e. Poate se trezeste cineva si face mai multe pt turismul romanesc.Sa nu mai mergem la vecinii bulgari sa le dam bani degeaba. Pus punctul pe I in articol.
PERSEVERENT.
01 Ian 2012

Pare o facatura, un fel de anti-reclama, la comanda. Nu se localizeaza, nu se identifica nimic. Cum ai spune la noi, intr-un hotel din Mamaia nu curge apa calda. Care-i ala, ca Mamaia are cateva zeci de hoteluri. Care este hotelul din Bulgaria ce ar fi creat probleme? Cum ii cheama pe nemultumiti, de unde sunt turistii? Prin ce agentie au ajuns acolo? Ce spune seful agentiei de turism? De ce imaginea cu "parcarea" este de asta vara, nu de acum? Apropos, cum or fi stat lucrurile de revelion, in parcarile hotelurilor din Sinaia sau Predeal? In concluzie, articolasul din Puterea cam pute. E ceva "la comanda", pentru fraierii care nu-si pun intrebari.

Adauga un comentariu

Random image