2017-01-25 01:25


Reyes a dat Atletico pe Sevilla

 |  18:31
Reyes a dat Atletico pe Sevilla

Atacantul spaniol Jose Antonio Reyes, care până în prezent evolua la Atletico Madrid, a semnat joi cu FC Sevilla ''până în 2015'', anunţă joi clubul andaluz pe site-ul său oficial.

''Joi dimineaţă s-a încheiat transferul lui Jose Antonio Reyes la FC Sevilla'', informează clubul.

''Jucătorul născut în Utrera a semnat pentru acest sezon şi pentru încă alte trei suplimentare (până în 2015), revenind astfel după opt ani la clubul care l-a format'', explică FC Sevilla.

Prin acest transfer, Jose Antonio Reyes (28 ani), devenit internaţional, revine la clubul andaluz cu care a debutat în 1999, la vârsta de 16 ani. După ce a părăsit FC Sevilla în 2004, Reyes a jucat pe rând la Arsenal, la Real Madrid, la Benfica Lisabona şi la Atletico Madrid, reuşind un titlu de campion şi o cupă a Angliei cu Arsenal şi unul de campion al Spaniei cu Real Madrid. Mult mai recent, el a câştigat şi Liga Europei cu Atletico Madrid, în 2010.

În acest sezon, coabitarea cu antrenorul Gregorio Manzano, demis între timp, a fost totuşi dificilă, provocând în mare parte şi plecarea lui Reyes, potrivit Agerpres.

Clubul din Sevilla nu a precizat valoarea transferului, însă presa spaniolă scrie că ar fi vorba de 3,5 milioane euro, la care s-ar adăuga un alt milion în funcţie de rezultatele obţinute de jucător cu noul său club.

Reyes urma să ajungă joi după-amiază la Sevilla, iar vineri, când în Spania se serbează venirea celor Trei Magi (''Reyes'' în spaniolă), este prevăzută prezentarea sa în faţa suporterilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: Reyes, sevilla, atletico, spania, transferComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image