2017-01-17 11:39

ULTIMA ORA


Rezultatele anchetei de la Uricani vor fi făcute publice în următoarele zile

 |  12:37
Rezultatele anchetei de la Uricani vor fi făcute publice în următoarele zile

Prim procurorul adjunct al Curţii de Apel AlbaIulia, Augustin Lazăr, a declarat, sâmbătă, la Uricani, că a fost demarată oanchetă pentru stabilirea împrejurărilor tragediei în care cinci persoane şi-aupiedut viaţa în subteran, precizând că rezultatele vor fi publicate în zileleurmătoare.

Primprocurorul a precizat că echipa care investighează cazul este formată dinprocurori specializaţi în accidente de muncă petrecute în subteran şi dinreprezentanţi ai Poliţiei judiciare.

Ela menţionat că rezultatele anchetei vor fi făcute publice în următoarele zile.

Procurorula menţionat că trupurile celor decedaţi vor fi trimise la morgă pentrucercetări.

Ela mai spus că ancheta va începe cu investigarea documentelor de lucru pe bazacărora cei cinci au coborât, sâmbătă, în mină.

Procurorula spus că aceste documente vor fi analizate din specialişti.

Deasemenea, el a precizat că ancheta nu vizează neapărat interogarea unor persoane,cât clarificarea modului şi împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Primaruldin Uricani, Dănuţ Buhăescu, a declarat, sâmbătă seară, că familiile celorcinci persoane date dispărute în mină au fost anunţate "despre ce e mairău", precizând că "se pare că, nimeni nu a mai supravieţuit".

Primarula afirmat că echipele de salvatori se străduiesc să scoată trupurile celorcinci victime din subteran, precizând că acestea sunt dezmembrate şi trebuie"împachetate".

Ela spus că este vorba despre o tragedie şi că familiile au fost anunţate.

"Separe că nu a supravieţuit nimeni", a spus primarul.

Foto: Jurnalul Văii Jiului


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-01-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image