2017-01-18 16:46

ULTIMA ORA


Rinat Ahmetov a sosit din nou la Bucureşti

 |  12:52
Rinat Ahmetov a sosit din nou la Bucureşti

Rinat Ahmetov, patronul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk, a sosit duminică la Bucureşti, cu un avion privat, pentru a-l vizita pe antrenorul Mircea Lucescu, internat la Spitalul Universitar din Capitală, informează Agerpres.

La ieşirea din aeroportul Băneasa, Ahmetov a lăsat să se înţeleagă că varianta cu Răzvan Lucescu antrenor la Şahtior până în vară nu este una viabilă: ''Nu e exclus să ajungă antrenor la Şahtior, e un antrenor tânăr, care progresează, dar consider că Mircea Lucescu are şanse să antreneze mulţi ani de aici înainte pe Şahtior''.

''Toată echipa îi transmite însănătoşire grabnică şi să revină cât mai repede la antrenamente. De asemenea, şi preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, îi urează multă sănătate'', a mai spus Ahmetov.

Miliardarul ucrainean a mărturisit că a vorbit în ultimele zile la telefon cu Lucescu şi din vocea vioaie a acestuia a înţeles că e deja gata să revină la echipă: ''E plin de energie şi doreşte să revină la echipă. E important, totuşi, să păstreze o disciplină în tratament şi să fie ascultător faţă de indicaţiile medicilor''.

Ahmetov nu este îngrijorat de pregătirea echipei Şahtior în lipsa lui Mircea Lucescu, deoarece are un staff tehnic care lucrează în această formulă de 7 ani, cu un program bine stabilit, iar pregătire pentru campionat se va desfăşura foarte bine. ''Vom câştiga competiţiile în care suntem angrenaţi'', a afirmat cu încredere Ahmetov.

Patronul lui Şahtior a afirmat că nu e interesat să cumpere alte echipe (cum ar fi Rapid, n. red.): ''Şahtior deţine monopolul în inima mea. România are jucători foarte buni, suporteri minunaţi, întreaga ţară iubeşte fotbalul, care e la un nivel foarte înalt aici. Sunt trist în situaţiile în care avem adversare echipe din România, pentru că mai mereu pierdem. În România sunt mulţi fotbalişti talentaţi, iar lucrul principal este că au foame de rezultate, dau sută la sută pe teren şi din aceste motive apreciez fotbalul românesc''.

Rinat Ahmetov a subliniat că în momentul în care va vedea în România un fotbalist care poate ajuta pe Şahtior, sigur îl va transfera. ''În acest moment nu avem nevoie de transferuri. E criză economică şi vindem jucători'', a adăugat Ahmetov.

Ahmetov l-a mai vizitat pe Lucescu şi pe 8 ianuarie, când a promis că va reveni în România.

Antrenorul Mircea Lucescu este internat în Spitalul Universitar din Capitală de vineri 6 ianuarie, când, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea. Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-25

TAGURI: rinat ahmetov, mircea lucescu, bucurestiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image