2017-01-19 17:20

ULTIMA ORA


Ritli Ladislau consideră că numai Arafat va fi decide daca va demisiona

 |  10:32
Ritli Ladislau consideră că numai Arafat va fi decide daca va demisiona

Ministrul Ritli Ladislau a afirmat, marţi, că o eventuală demisie a lui Raed Arafat va fi decizia subsecretarului de stat și o va respecta. Totodată, ministrul a subliniat că, în cursul zilei de marţi, va purta o discuție cu subsecretarul de stat pe tema segmentului de Urgenţă din proiectul Legii sănătăţii, "cu argumente pro şi contra".  

"L-am invitat pe colegul meu să analizăm împreună acest segment de Urgenţă, să comentăm împreună, cu argumente pro şi contra. Eu astăzi mă aşez să discut cu el", a explicat ministrul.

Ministrul Sănătăţii consideră că eventuala demisie a subsecretarului de stat "e o decizie a domnului Arafat, respect decizia dânsului. Este un coleg foarte bun, cu experienţă (...). De fiecare dată când am discutat despre medicina de urgenţă din noul proiect, şi-a exprimat îngrijorarea, am încercat să îl liniştesc, dar nu am reuşit".

Pe de altă parte, ministrul Sănătăţii susține că Traian Băsescu vede lucrurile global. "Domnul preşedinte vede lucrurile global, nu putem neglija punctul de vedere al dânsului. Legea trebuie discutată fără resentimente, fără idei preconcepute", a adăugat acesta.

Totuși, Ritli Ladislau nu este de acord cu "o imagine de dezastru" referitoare la această lege.

"Nu văd un dezastru în sistemul de Urgenţă dacă această lege va fi aplicată. Sistemul funcţionează bine, dar pot fi aduse reglementări în plus", a argumentat ministrul.

În urma dezbaterilor publice vor fi schimbate foarte multe articole din proiectul noii Legi a sănătăţii și vor urma de asemenea alte acte subsecvente, a precizat Ritli Ladislau, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-28

TAGURI: Ritli_Ladislau, demisie, Raed_ArafatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

METIN CERCHEZ
10 Ian 2012

cred ca salvarile private sint deja cumparate de mafia pdl si udmr-

Adauga un comentariu

Random image