2018-12-12 20:56


Ritli Ladislau, ministrul propus de UDMR la Sănătate

 |  17:43
Ritli Ladislau, ministrul propus de UDMR la Sănătate

Premierul Emil Boc a acceptat propunerea UDMR de nominalizare a medicului Ritli Ladislau în funcţia de ministru al Sănătăţii, a declarat ministrul mediului, Lazslo Borbely pentru Agerpres.

UDMRl-a propus pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii. Numele acestuia a fost anunţat printr-un comunicat de presă, acolo unde se spune că, după consultările cu Partidul Democrat-Liberal, „membrii coaliţiei au ajuns la un consens şi anume Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) să fie coordonată de Ministerul Sănătăţii”. Potrivit UDMR, Ritli Ladislau este “unul dintre cei mai reputaţi medici din Oradea”, care a ocupat în ultimii 30 de ani mai multe funcţii administrative. El a fost director al Spitalului teritorial Orăşenesc Stei, apoi medic inspector la Direcţia Sanitară Bihor până în 1990. Între 1997 şi 2009 a condus Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor.

Ritli Ladislau, ministrul propus de UDMR, este specialist în pediatrie, oncologie şi hematologie, conferenţiar universitar la Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii din Oradea. Din anul 2010, el este director medical al Spitalului Clinic Municipal 'Dr. Gavril Curteanu' din Oradea.

D.B


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...