2016-10-21 18:10

ULTIMA ORA


Români arestaţi în Elveţia pentru furt de cupru

 |  07:56
Români arestaţi în Elveţia pentru furt de cupru

Patru români au fost reținuți, duminică dimineața, pentru că au încercat să fure cupru dintr-o întreprindere din Cormondes, cantonul Fribourg, vestul Elveţiei. Românii au fost arestați preventiv, iar doi dintre ei au recunoscut fapta.

În momentul declanşarii alarmei în depozitul unei întreprinderi de reciclare, sâmbătă seară, la Cormondes, polițiștii au identificat o maşină înmatriculată în Marea Britanie care părăsea acel loc. Ulterior, după ce l-a oprit pe şofer, poliția a constatat că un geam al întreprinderii era spart.

Totodată, o furgonetă neocupată, având plăcuţe de înmatriculare franceze, a fost identificată în zonă. După instalarea unui dispozitiv de supraveghere, a doua zi, în jurul orei 6.30 locale, poliţia a putut aresta trei persoane care se apropiau de vehicul.  Ancheta în acest caz este în derulare, pentru a stabili circumstanțele exacte şi eventuala implicare a autorilor în alte spargeri, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-28

TAGURI: cupru, români, ElvețiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Campanii umanitare. O româncă din Elveţia salvează copii bolnavi de inimă din România Cincizeci de copii români proveniţi din familii defavorizate, care au fost diagnosticaţi la... 11 Oct 2016 | (0)
Studiu GfK. Românii pun preţ pe sănătate, dar nu sunt dispuşi să plătească Românii sunt preocupați de sănătate: 75% spun că sănătatea este foarte importantă pentru... 19 Oct 2016 | (0)