2017-01-16 22:05

ULTIMA ORA


România, considerată de Daily Mail unul dintre "partenerii" europeni dezagreabili

 |  09:37

România esteconsiderată, alături de Kosovo şi Turcia, un partener dezagreabil pentru UE,într-un comentariu intitulat "Trafic de organe, eugenie şi corupţie:faceţi cunoştinţă cu noii noştri «parteneri» europeni" şi publicat peblogul cotidianul britanic Daily Mail.

Kosovo se aflăpe lista potenţialilor candidaţi la UE, în pofida tuturor dovezilor căpremierul Hashim Thaci şi infractorii albanezi apropiaţi lui sunt implicaţi în"tratamente inumane şi trafic de organe în Kosovo", îşi deschidecomentariul cotidianul britanic.

Românii, următorul grup dezagreabil de "parteneri europeni",sunt obligaţi în continuare "să stea pe locurile din spate: li s-a permissă adere la UE în pofida amplorii crimei organizate şi a corupţiei din ţară(...) dar acum că au intrat, francezii, germanii şi ceilalţi încep să îi dispreţuiască",scrie cotidianul britanic.

Taberele instalate de români au provocat destule dispute în Franţa şiItalia, fără să mai fie nevoie ca mafia românească să circule liber în spaţiulSchengen, continuă Daily Mail.

"Românii nu vor accepta să li se spună că sunt membriiUE de mâna a doua. Parlamentul de la Bucureşti a început să ameninţe cuîmpiedicarea aderării Croaţiei şi cu blocarea sau cel puţin tergiversarearatificării unui protocol care permite unui număr suplimentar de parlamentarieuropeni să îşi preia funcţiile în PE, în cazul în care ţara lor nu esteprimită în Schengen", afirmă cotidianul.

Între timp, un alt potenţial membru, Turcia, nu ar trebui să adere la UEdin cauza diferenţelor culturale şi politice, conchide Daily Mail.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image