2017-01-18 14:13

ULTIMA ORA


România, în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă scrisoare de dragoste!

 |  14:02

Doi metri pe patru metri şi jumătate sunt dimensiunile celei mai lungi scrisori de dragoste cu care bucureştenii au intrat, vineri, chiar de Dragobete, în Cartea Recordurilor (Guinness World Records). Au doborât, astfel, recordul cu 1.468 de semnături validate.

“Scrisoarea nu a putut fi scrisă pe o simplă hârtie. Reprezentanta Guinness Book ne-a cerut să ne încadrăm ca doborâre a unui record la cea mai lungă scrisoare (...). Este o felicitare care are trei pagini, înaltă de doi metri şi lungă de 4,5 metri. Sunt trei bucăţi a câte un metru şi jumătate fiecare”, a spus Lidia Feher, cea care s-a ocupat de realizarea recordului.

“Există foarte multe lucruri care ne reprezintă, frumoase, cum este Dragobetele, frumoase cum sunt costumele noastre populare, veselia românului, muzica românească. Pe Lipscani am avut şi o piesă în prima audiţie, “Dragostea este toată ca o ciocolată, dulce sau amară câteodată”, cântată de Hara. Noi avem lucruri frumoase, nu avem nevoie să împrumutăm de la alţii”, a apreciat organizatoarea evenimentului.

Vechiul record al unei astfel de scrisori a fost înregistrat în 2011, la New York, 1.075 de oameni manifestându-şi afecţiunea faţă de o marcă celebră de whisky. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-22

TAGURI: cartea recordurilor, scrisoare de dragosteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image