2016-10-25 06:18

ULTIMA ORA


România ocupă locul doi la viteza transferurilor pe internet

 |  10:24
România ocupă locul doi la viteza transferurilor pe internet

România ocupă locul doi la cea mai mare viteză de descărcare a datelor pe internet după Coreea de Sud, în timp ce Marea Britanie şi Statele Unite se situează pe locuri modeste.

Cu puţin sub Corea de Sud viteza de descărcare a datelor în România este de 1,909 kilobyte pe secundă egalând ţări precum Marea Britanie, Turcia, Spania şi Australia la un loc.

În topul orașelor cu viteză de descărcare cea mai mare la nivel mondial Bucureştiul se situează pe locul 8.

Explicația acestui fapt este că România, ca și alte câteva țări est-europene, a investit mai mult decât țarile vestice în consolidarea infrastructurii informatice.

Primele poziţii ale topului numără şi alte ţări din Europa Centrală şi de Est, precum Bulgaria şi Letonia, în timp ce Statele Unite au o evoluție mediocră, de doar 616 kilocteţi pe secundă.

Țări precum Lesotho şi Congo ocupă ultimele locuri în clasament, potrivit .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-11-17

TAGURI: internet, clasament, vitezăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

O treime din utilizatorii de Internet au căzut victimă unei escrocherii Un utilizator din cinci consideră că este amenințat în mediul online, iar unul din trei a... 05 Oct 2016 | (0)
Ministrul de Interne: Jandarmii au procedat corect. Este anchetat un singur incident Ministrul Internelor, Dragoș Tudorache, a susținut luni o conferință de presă în care a... Acum 15 ore | (0)