2016-12-08 20:12

ULTIMA ORA


România s-ar putea opune candidaturii Serbiei la UE

 |  07:48

România s-ar putea opune candidaturii Serbiei la UE, 'dacă nu sunt luate măsuri urgente pentru a îmbunătăţi situaţia minorităţii vlahe (din Serbia)', potrivit unui cotidian din Belgrad.

Cotidianul Danas a publicat un articol pe acest subiect în timp ce oficialii sârbi se pregăteau joi să se întâlnească cu ministrul german al afacerilor externe Guido Westerwelle. 'Românii au anunţat ca vor bloca candidatura pe problema vlahilor. Acest lucru aruncă o umbră uriaşă pe discuţiile deja dificile cu Westerwelle', au declarat surse anonime pentru cotidianul sârb. 'Va fi angajată imediat o (cale de) comunicare intensivă' cu vecinul prietenos - unul dintre cele cinci state membre ale UE care nu au recunoscut declaraţia unilaterală de independenţă a etnicilor albanezi din Kosovo, menţionează presa sârbă, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: Serbia, candidatură, UEComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Violențe grave între migranți în centrul Bagdadului O persoană a murit și alte două au fost grav rănite în urma unei încăierări între grupuri... 21 Noi 2016 | (1)
Dacian Cioloș: ”Într-un fel fac politică, dar nu mă implic în campanie” Intr-un interviu pentru Ziare.com, Dacian Ciolos sustine ca nu este implicat in campanie si ca nu... 24 Noi 2016 | (1)