2019-02-23 17:24


Românii morţi în Algeria vor fi înhumaţi joi, la Ploieşti şi Bărcăneşti

 |  15:00
Românii morţi în Algeria vor fi înhumaţi joi, la Ploieşti şi Bărcăneşti

Cei doi români care şi-au pierdut viaţa în atacul terorist din Algeria vor fi înmormântaţi, joi, la Ploieşti, respectiv Bărcăneşti (lângă Ploieşti).

Prefectul de Prahova, Marius Sersea, a declarat, miercuri, că inginerul ploieştean Mihail Marius Bucur va fi înmormântat la Cimitirul “Viişoara”, aflat în zona de nord a Ploieştiului, slujba de înmormântare fiind programată să înceapă la ora 11,00, la biserica “Sfântul Pantelimon”, situată în zona de sud a oraşului.

De altfel, trupul neînsufleţit al lui Bucur a fost depus la capela acestei biserici, după ce a fost efectuată necropsia la Serviciul de Medicină Leagă Prahova.

Mihail Marius Bucur, de 40 de ani, din Ploieşti, era căsătorit şi avea doi copii, un băieţel şi o fetiţă.

De asemenea, Tiberiu Ionuţ Costache, cel de-al doilea român ucis în atacul terorist de la In Amenas, din Algeria, va fi înhumat, joi, în comuna Bărcăneşti, satul Tătărani.

Slujba de înmormântare va începe la ora 12,00, la biserica din sat, iar înhumarea va avea loc la cimitirul din Tătărani.

Tiberiu Ionuţ Costache, în vârstă de 36 de ani din comuna Bărcăneşti, satul Tătărani (în imediata apropiere a Ploieştiului), era căsătorit şi avea un copil, soţia sa fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil al familiei, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639868-03-17

TAGURI: Algeria, romani, inmormantare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...