2016-10-26 18:32

ULTIMA ORA


Romi expulzați din Franța

 |  22:56
Romi expulzați din Franța

O tabără de romi proveniți din Bulgaria și România a fost evacuată. Pentru evacuare societatea pariziană de transport public RATP a pus la dispoziţia poliţiei un tramvai, relatează joi postul de televiziune France 3.

Potrivit unei informaţii difuzate de postul de radio France Bleue Ile-de-France, circa 100 de persoane originare din Bulgaria şi România care se instalaseră într-o tabără în suburbia pariziană Saint Denis au fost expulzate de forţele de ordine cu un tramvai pus la dispoziţie în acest scop de RATP, care le-a dus la gara Noisy-le-Sec. 

Persoanele expulzate au fost transportate cu respectiva garnitură pentru ca traficul în zonă să nu fie perturbat. Potrivit unor martori, din convoi au făcut parte şi copii separaţi de părinţii lor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-02

TAGURI: Franța, romiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un număr de 13 români, condamnaţi în Franţa pentru furt Un număr de 13 români au fost condamnați, joi, la Besançon, la pedepse de până la patru ani... 07 Oct 2016 | (0)
Explozie în nord-vestul Franței cu cinci răniți O explozie produsă pe fondul unei scurgeri de carburant a avut loc luni după-amiază la o... 24 Oct 2016 | (0)