2017-01-24 05:07


Ronaldo, în febră

 |  16:05
Ronaldo, în febră

Fostul mare atacant brazilian Ronaldo Nazario da Lima a fost spitalizat de urgenţă pentru a se trata de febră dengue, maladie transmisă prin înţepătura ţânţarului Aedes aegypti.

Informaţia a fost publicată pe pagina sa de Twitter chiar de către Ronaldo, dublu campion mondial cu naţionala Braziliei. În mesajul său, însoţit de o fotografie din rezerva spitalului în care a fost internat, Ronaldo se referă la 'blestematul de ţânţar', Aedes aegypti, responsabil pentru transmiterea virusului ce provoacă febra dengue, maladie în urma căreia şi-au pierdut viaţa 310 persoane în Brazilia, în primul semestru din 2011.Conform previziunilor Ministerului brazilian al Sănătăţii, aproximativ 50 de localităţi s-ar putea confrunta cu epidemii de febră dengue în actuala vară australă, alte 236 fiind în 'alertă', conform Agerpres.

'Bună ziua pentru cei care încep anul cu dengue!', a scris fostul fost atacant al echipelor FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milano şi AC Milan, care le-a mulţumit ulterior tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-21

TAGURI: Ronaldo, maladie, febra, braziliaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image