2016-12-08 10:02

ULTIMA ORA


Ronaldo, în febră

 |  16:05
Ronaldo, în febră

Fostul mare atacant brazilian Ronaldo Nazario da Lima a fost spitalizat de urgenţă pentru a se trata de febră dengue, maladie transmisă prin înţepătura ţânţarului Aedes aegypti.

Informaţia a fost publicată pe pagina sa de Twitter chiar de către Ronaldo, dublu campion mondial cu naţionala Braziliei. În mesajul său, însoţit de o fotografie din rezerva spitalului în care a fost internat, Ronaldo se referă la 'blestematul de ţânţar', Aedes aegypti, responsabil pentru transmiterea virusului ce provoacă febra dengue, maladie în urma căreia şi-au pierdut viaţa 310 persoane în Brazilia, în primul semestru din 2011.Conform previziunilor Ministerului brazilian al Sănătăţii, aproximativ 50 de localităţi s-ar putea confrunta cu epidemii de febră dengue în actuala vară australă, alte 236 fiind în 'alertă', conform Agerpres.

'Bună ziua pentru cei care încep anul cu dengue!', a scris fostul fost atacant al echipelor FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milano şi AC Milan, care le-a mulţumit ulterior tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-21

TAGURI: Ronaldo, maladie, febra, braziliaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ronaldo câștigă al patrulea Balon de Aur Atacantul lui Real Madrid și al Portugaliei, Cristiano Ronaldo, va intra săptămâna viitoare în... 06 Dec 2016 | (0)
Cristiano Ronaldo ar fi ascuns 150 de milioane de euro în diverse paradisuri fiscale Cristiano Ronaldo a ascuns 150 de milioane de euro în diverse paradisuri fiscale în ultimii... 03 Dec 2016 | (0)