2017-01-23 16:39


Rovana Plumb face apel către Maria Băsescu

 |  11:54
Rovana Plumb face apel către Maria Băsescu

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a făcut sâmbătă un apel către Maria Băsescu, pentru a-l determina pe șeful statului să demisioneze. De asemenea, Plumb a afirmat că președintele ar trebui să se pensioneze anticipat.

Înaintea şedinţei Comitetului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD, Plumb a declarat că nu-l consideră pe Traian Băsescu ca fiind un bărbat puternic. "Un bărbat care este politician trebuie să facă în aşa fel încât să acţioneze pentru populaţie, nu să lupte împotriva ei. Fiind femeie, mamă şi soţie, mă gândesc că în spatele lui Traian Băsescu, Maria Băsescu ar trebui să aibă un cuvânt de spus şi cred că Maria Băsescu ar trebui să îl determine pe Traian Băsescu să plece. Îi solicit Mariei Băsescu să îl determine pe Traian Băsescu să demisioneze", a explicat preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD .

Potrivit acesteia preşedintele ar trebui să se pensioneze anticipat. "El este marinar şi are dreptul să se pensioneze anticipat. Dar cred că Traian Băsescu nu are curaj să se pensioneze anticipat pentru că ştie bine că guvernul condus de el se comportă umilitor cu pensionarii", a subliniat Plumb, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-05

TAGURI: Băsescu, Rovana_Plumb, demisieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BUBULINA
21 Ian 2012

este jalnica aceasta doamna Plumb !!!!!!!!!!!!!!! Cat de tampit sa fi, sa nu iti dai seama ce idiotenii scoti pe gura .
ALECA
21 Ian 2012

SUNT CONVINSA CA DNA BASESCU ESTE UN SFATUITOR DE BAZA AL DLUI PRESEDINTE...DAR EU MA INTREB CINE ESTE DNA ASTA? NU AM AUZIT DE EA...POATE PENTRU CA PSD NU PROMOVEAZA TOCMAI FEMEILE...SPUNE MULTE ASTA DESPRE EI!
GEEA
21 Ian 2012

Suntem satuli de vandalismele si violentele din Piata Universitatii. Membrii usl cu mai mari lor in frunte instiga la violenta. Ce v-au facut jandarmii domnilor Poanta si Antenescu?
ALINA
21 Ian 2012

''Dna'' Plumb mai bine isi vede de viata ei
FLY
21 Ian 2012

Ponta a dezinformat PE cu bună ştiinţă pentru a forţa măsuri dure împotriva României, pe motiv de reprimare a manifestaţiilor de stradă şi deteriorare dramatică a democraţiei. Dar Europa nu a picat în plasa întinsă de acesta.
DAN
21 Ian 2012

Daca nici oamenii astia nu au tras pentru popor atunci... a tras psd-ul cu lovitura lor de stat, revolutzii si false sperantze, aia ne dezinformeaza si detzin majoritatea televiziunilor
MARIAN
21 Ian 2012

Inca un membru USL care profita din plin de situatia actuala pentru a puncta la imagine. Acum daca mesajul are si continut sau nu totul e ca titlul sa fie bun. Restul nu mai conteaza. Doamna draga mergi linistita acasa si nu mai da sfaturi acum in momente grele….
SORINCBN
21 Ian 2012

Ma mir ca nu ii este rusine sa ceara ceva dupa ce in Parlamentul European a facut lobby ca Romania sa fie sanctionata, pentru ca este o dictatura si prin consescinta sa ii se suspende accesul la fondurile europene. Mai bine se ruga nu la Maria Basescu ci la Fecioara Maria sa ii dea mai multa minte si mai putina ura distructiva, sa ii lumineze calea si sa nu mai incerce sa ajunga la putere cu orice scop, chiar daca asta ar insemna distrugerea tarii!
Random image