2017-01-23 16:49


Rudel Obreja se gândeşte la retragere

 |  18:07
Rudel Obreja se gândeşte la retragere

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat după Biroul federal de luni că anul acesta nu vor mai avea loc alegeri la forul pe care îl conduce, şi ia în calcul să se retragă din funcţie după Jocurile Olimpice de vară de la Londra, scârbit de şicanele la care este supus de Fedraţia internaţională de box amator (AIBA).

“Dacă eu mă retrag vor putea fi alegeri şi eu iau în calcul acest lucru. Dar, avem o misiune, avem JO în acest an şi nu vreau să creăm haos. Am spus însă de la bun început că iau în calcul şi retragerea mea”, a declarat Obreja.

FR de Box a primit un buget de doar 1,29 milioane lei, faţă de 3,9 milioane solicitaţi, insuficient pentru nevoile boxului amator. Accentul va fi pus pe pregătirea loturilor olimpice, în vederea participării la Londra. “În contextul internaţional în care se găseşte România azi, evident că nu suntem mulţumiţi, dar nici nu pot să mă apuc să ţip. Am făcut astăzi nişte restructurări legate de cheltuieli şi de modul în care sunt repartizate. Accentul se va pune pe loturile olimpice. Va trebui să mergem până la JO şi să vedem ce va fi acolo, atunci şi apoi după. Mai vrem un băiat sau doi calificaţi, pe lângă Bogdan Juratoni şi 1 sau 2 fete calificate, asta e ceea ce antrenorii loturilor şi-au asumat şi ceea ce putem face ca potenţial şi ceea ce ne dorim”, a încheiat şeful FR de .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Rudel_obreja, box, retragere, AIBAComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image