2017-01-23 02:30


S-au furat cablurile din Parlament

 |  15:02
S-au furat cablurile din Parlament

Preşedintele comisiei de apărare din Senat, liberalul Teodor Meleşcanu, a criticat, joi, la bilanţul Poliţiei Române pe 2011, actele normative înaintate Parlamentului privind scoaterea de la rezervele de stat de combustibili pentru maşinile Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului Apărării. El a mai afirmat că miercuri la Parlament nu au putut fi utilizate telefoanele din cauză că au fost furate cablurile.

”Ca parlamentar una din chestiunile care m-au deranjat tot timpul a fost că prea des ne vin în Parlament fie ordonanţe, fie proiecte legislative privind scoaterea de la rezervele de stat a unei cantităţi de combustibil ca să poată merge maşinile şi alte mijloace ale Ministerului de Interne sau ale Ministerului Apărării. Prea des ne batem cu propuneri de a restructura, de de a mai găsi nişte metode de a acoperi anumite nevoi de dotare. Prea des este de ce în fiecare an cum începe să dea bruma începem să căutăm soluţii pentru a amâna încadrarea absolvenţilor Academiei de Poliţie pentru că nu sunt fonduri necesare”, a spus Meleşcanu la şedinţa de bilanţ a Poliţiei Române pe anul 2011.

Meleşcanu şi-a exprimat convingerea că premierul va găsi soluţiile pentru ca drepturile de echipament şi normele de hrană restante pentru lucrătorii poliţiei să fie rezolvate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Teodor Melescanu, Parlament, cabluri, propuneri, premierComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image