2016-12-07 12:53

ULTIMA ORA


S-au furat cablurile din Parlament

 |  15:02
S-au furat cablurile din Parlament

Preşedintele comisiei de apărare din Senat, liberalul Teodor Meleşcanu, a criticat, joi, la bilanţul Poliţiei Române pe 2011, actele normative înaintate Parlamentului privind scoaterea de la rezervele de stat de combustibili pentru maşinile Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului Apărării. El a mai afirmat că miercuri la Parlament nu au putut fi utilizate telefoanele din cauză că au fost furate cablurile.

”Ca parlamentar una din chestiunile care m-au deranjat tot timpul a fost că prea des ne vin în Parlament fie ordonanţe, fie proiecte legislative privind scoaterea de la rezervele de stat a unei cantităţi de combustibil ca să poată merge maşinile şi alte mijloace ale Ministerului de Interne sau ale Ministerului Apărării. Prea des ne batem cu propuneri de a restructura, de de a mai găsi nişte metode de a acoperi anumite nevoi de dotare. Prea des este de ce în fiecare an cum începe să dea bruma începem să căutăm soluţii pentru a amâna încadrarea absolvenţilor Academiei de Poliţie pentru că nu sunt fonduri necesare”, a spus Meleşcanu la şedinţa de bilanţ a Poliţiei Române pe anul 2011.

Meleşcanu şi-a exprimat convingerea că premierul va găsi soluţiile pentru ca drepturile de echipament şi normele de hrană restante pentru lucrătorii poliţiei să fie rezolvate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Teodor Melescanu, Parlament, cabluri, propuneri, premierComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Irina Radu, audiată în Parlament pe tema amânării difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloș Irina Radu, președinte-director general al TVR, va fi audiată luni, de la ora 14.00, în Comisia... 28 Noi 2016 | (2)
Undă verde de la Parlamentul European pentru planul de apărare Parlamentul European și-a dat marți votul pentru planul ce prevede o coordonare mai strânsă a... 22 Noi 2016 | (0)