2018-10-17 08:17


Sala Polivalentă din Craiova ar putea fi inaugurată pe 15 martie 2012

 |  17:05
Sala Polivalentă din Craiova ar putea fi inaugurată pe 15 martie 2012

Sala Polivalentă din Craiova ar putea fi inaugurată pe 15 martie 2012, deşi primarul Antonie Solomon susţine că ritmul lucrărilor nu este cel pe care şi l-ar fi dorit.

Solomon a declarat, joi, după ce a vizitat Sala Polivalentă, că nu vor fi probleme legate de asigurarea finanţării lucrărilor, însă există unele întârzieri din partea firmei constructoare.

'Finanţarea va fi integral asigurată de Compania Naţională de Investiţii, adică nu se va întârzia nici măcar cu un leu la plată, chiar dacă doamna directoare (n.r. - directoarea CNI) am înţeles că a fost demisă din funcţie. Pe 15 martie, aşa cum a spus şi reprezentantul firmei constructoare, această sală va fi inaugurată, iar în aprilie se va juca primul turneu - întrecerea de handbal masculin 'Trofeul Carpaţi' de la Craiova', a spus Antonie Solomon.

Deşi în urmă cu două luni Solomon anunţase că Sala Polivalentă va fi inaugurată în luna februarie, ulterior termenul a fost prelungit cu o lună, iar Solomon susţine că sunt şanse ca acesta să mai fie încă o dată prelungit, informează Agerpres.

'Este de muncă, hardughie mare, uriaşă. Şi acum sunt circumspect în ceea ce priveşte termenul de 15 martie, pentru că am văzut multe la viaţa mea, ştiu ce înseamnă investiţia. Nu este ritmul pe care l-aş dori eu. Eu tot nu cred că se va realiza. Îmi place mai mult cum se mişcă lucrările în exterior, decât în interior', a mai afirmat primarul Craiovei.

Sala Polivalentă din Craiova a fost distrusă de un incendiu pe 19 noiembrie 1994, iar până acum s-au cheltuit aproape 2.000 de miliarde lei vechi pentru reconstrucţie. Odată cu distrugerea Sălii Polivalente din Craiova, sporturile de echipă din oraş au cunoscut un declin continuu. Lucrările de reconstrucţie au fost întârziate de-a lungul timpului fie pentru că nu au fost alocate fondurile necesare, fie pentru că firmele de construcţii nu au respectat termenele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...