2017-01-19 23:49

ULTIMA ORA


Samusocial face apel la bucureşteni să doneze încălţăminte de iarnă pentru persoanele fără adăpost

 |  16:19
Samusocial face apel la bucureşteni să doneze încălţăminte de iarnă pentru persoanele fără adăpost

Samusocialface apel la bucureşteni să doneze încălţăminte de iarnă pentru persoanele fărăadăpost, întrucât numărul oamenilor străzii care ajung la Cabinetulmedico-psiho-social al organizaţiei cu probleme circulatorii şi degerăturicauzate de temperaturile scăzute este în creştere.

Reprezentanţiiorganizaţiei neguvernamentale precizează că în ultima perioadă se confruntă cuun număr mai mare de adulţi ai străzii care vin la cabinetulmedico-psiho-social cu probleme circulatorii şi degerături cauzate detemperaturile scăzute.

"Dincauza lipsei de încălţăminte, cei mai mulţi dintre adulţii străzii îşiprotejează picioarele cu pungi de plastic sau cartoane. Astfel, facem un apelcătre toţi cei care doresc să-i ajute pe cei mai năpăstuiţi dintre noi prindonaţii de încălţăminte, în bună stare, potrivită în sezonul rece, pentru apreîntampina cazurile de degerături severe sau chiar amputări", se aratăîntr-un comunicat.

Persoanelecare pot dona bocanci, cizme, ghete sau alt tip de încălţăminte pentru iarnă,mărimi mari, pentru bărbaţi, pot suna la numărul 021.327.22.30 sau pot contactaorganizaţia neguvernamentală pe adresa de e-mail contact@samusocial.ro.

Municipalitateaa făcut apel la bucureştenii care văd pe străzi oameni fără adăpost să sesizezeautorităţile la numărul de telefon gratuit 0800.821.218.

Persoanelefără adăpost pot primi ceai sau supă caldă în cantinele municipalităţii dinstrada Sfântul Constantin nr. 8, Calea Grivitei nr. 216, strada Agricultori nr.44, Bulevardul Dacia nr. 196 şi Calea Ferentari nr. 91. Totodată, în CaleaŞerban Vodă 164-168 şi în Complexul de Servicii Socio-Medicale al MunicipiuluiBucureşti oamenii străzii vor primi îngrijiri şi mâncare caldă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
28 Ian 2011

Iata ca exista si un ONG care vine cu propuneri adecvate!O organizatie bine intentionata,un real sprijin pentru Oprescu si Serviciul de Asistenta Sociala,e ceva rar in Romania!Deh,nu sunt toti ONG-istii ca cei de la Salvati Bucurestiul!Niste oameni batuti de soarta sunt mai importanti decat niste sandramale cu pretentii de cladiri istorice!

Adauga un comentariu

Random image