2017-01-21 19:25

ULTIMA ORA


Sandu Geamănu, trimis în judecată pentru omor

 |  14:34
Sandu Geamănu, trimis în judecată pentru omor

Ilie Alexandru, cunoscut în lumea interlopă drept "Sandu Geamănu", a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi omor deosebit de grav după ce, în noiembrie 2008, împreună cu alţi doi membri ai grupării sale, a torturat un bătrân în locuinţa acestuia, furând bunuri de jumătate de milion de lei, informează Mediafax.

Sandu Geamănu este acuzat de omor calificat şi omor deosebit de grav, tâlhărie cu consecinţe deosebit de grave şi violare de domiciliu, toate aflate în concurs real, informează, joi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii susţin, în rechizitoriu, că, în noiembrie 2008, împreună cu alţi doi membri ai grupării sale, Sandu Geamănu a intrat în locuinţa unei persoane în vârstă de 74 de ani, din Bucureşti. Sandu Geamănu primise un pont conform căruia victima ar fi ţinut în casă "sume importante de bani şi alte bunuri de valoare".

Cei trei, susţin procurorii, au "elaborat un plan", "şi-au procurat mijloacele necesare comiterii faptei", respectiv "obiecte de vestimentaţie care să le mascheze înfăţişarea, dar şi o maşină, şi au mers la casa victimei, identificată de procurori drept Z. N.

"Pentru a o determina pe victimă să spună unde se află sumele de bani, au exercitat mai mult timp asupra acesteia acte de violenţă. Apoi inculpaţii au sustras suma de 250.000 de lei, un autoturism marca Audi Q7 şi mai multe bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 490.000 de lei", susţin procurorii.

În urma loviturilor primite, victima atacului a murit în spital aproape şase luni mai târziu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image