2018-12-14 16:59


Șapte persoane, rănite în accident pe DN 1 B

 |  07:10
Șapte persoane, rănite în accident pe DN 1 B

Şapte persoane au fost rănite, marţi seară, pe DN 1 B, lângă localitatea Valea Călugărească, în momentul în care un microbuz a lovit o căruţă încărcată cu lemne. Microbuzul era plin cu pasageri, iar căruța nu era semnalizată.

Printre victime se află și un copil. În total au fost rănite şapte persoane - şase pasageri din microbuz şi căruţaşul. Cinci dintre victime au fost preluate de ambulanţe SMURD şi transportaţe la Spitalul Judeţean din Ploieşti, confrorm declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Marina Dinu, potrivit .

Cele două victime, care au suferit răni uşoare, primesc îngrijiri medicale la locul accidentului.

Conform primelor evaluări medicale victimele sunt în stare stabilă.

la câţiva kilometri distanță de locul accidentului a avut loc cu o zi în urmă a avut loc un

La câţiva kilometri de locul în care cu o zi în urmă a avut loc un alt accident care a implicat cinci autovehicule şi care s-a soldat cu cinci morţi şi patru răniţi.

Zona accidentului este recunoscută pentru frecvența cu care proprietarii de căruțe circulă printre mașini, zi și noapte, încurcând circulația. Oamenii legii au un singur mijloc prin care ei pot combate acest fenomen, amendarea căruțașilor. Acest lucru se întâmplă pentru că, în urma unei modificări legislative, polițiștilor li s-a interzis că mai sechestreze căruțele găsite în trafic, în locuri nepermise.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...